Oh no! Where's the JavaScript? Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.
Need for Speed Zeal
Need for Speed Unbound
Need for Speed: Hot Pursuit (2010) Remastered
Need for Speed: Heat
Need for Speed: Payback
Need for Speed: Edge
Need for Speed (2015)
Need for Speed: No Limits
Need for Speed (film)
Need for Speed: Rivals
Need for Speed: Most Wanted (2012)
Need for Speed: The Run
Shift 2: Unleashed
Need for Speed: Hot Pursuit (2010)
Need for Speed: World
Need for Speed: Nitro
Need for Speed: Shift
Need for Speed: Undercover
Need for Speed: ProStreet
Need for Speed: Carbon
Need for Speed: Most Wanted (2005)
Need for Speed: Underground 2
Need for Speed: Underground
Need for Speed: Hot Pursuit 2
Need for Speed: Porsche 2000
Need for Speed: Road Challenge
Need for Speed III: Hot Pursuit
Need for Speed II
The Need for Speed
30 LAT SERII NFS
Forum dyskusyjne

Wyścigi

Trzy, dwa, jeden... START!

266 posty

Ostatnia aktywność, 30-01-2012 20:05 przez benek
B
benek Odpowiedział(a) w Dirt Showdown 13 lata temu ( 30-01-2012 20:05 )
Re: Dirt Showdown
DiRT z nitrem? Dajcie spokój . mam DiRTA 3 i wiem , że w tej grze takie coś jak ujętę w poprzednim zdaniu < ale poetycko xD > jest lipą . .

mam nadzieję , że to nie będzie taki fail jak nfs uc czy hp ..
Bazyl
Bazyl Odpowiedział(a) w Dirt Showdown 13 lata temu ( 30-01-2012 18:34 )
eeee lipa. Wydaje się to takie sztuczne. Zobaczymy co dalsze filmy nam pokażą, ale i tak wolał bym zwykłego prawdziwego DIRTa. Pfft
Radon
Radon Odpowiedział(a) w Dirt Showdown 13 lata temu ( 28-01-2012 15:35 )
Nie podoba mi się.
Obawiam się, że w tym roku, a przynajmniej w jego pierwszej połowie nie będzie w co grać wśród gier wyścigowych. Codemasters wpadło na jakiś dziwaczny pomysł, to co Slightly Mad Studios zrobiło z Test Drive Ferrari też nie wyglada ciekawie. Może Criterion zrobi coś fajnego chociaż?
Recek
Recek Odpowiedział(a) w Dirt Showdown 13 lata temu ( 28-01-2012 15:23 )
DUMMY - Zależy który. Chaos & Destruction to niewypał roku.

A do DiRT'a podchodzę z coraz większym entuzjazmem.
Radzio
Radzio Odpowiedział(a) w Dirt Showdown 13 lata temu ( 28-01-2012 14:38 )
Nowy trailer. Jest w nim troszkę gameplay'u :

[movie=youtube]cDyYTjbT9zI[/movie]

Po teaserze miałem troszkę większy entuzjazm do tego projektu..teraz już sam nie wiem..
Siekierka
Siekierka Odpowiedział(a) w Dirt Showdown 13 lata temu ( 13-12-2011 21:33 )
Ludzie! To najlepsze, co Codies mogło zrobić. Cały ten chłam odkładają do DiRT Showdown, by DiRT 4 był prawdziwą kontynuacją CMR.
Maniek
Maniek Odpowiedział(a) w Dirt Showdown 13 lata temu ( 13-12-2011 21:31 )
Ehh, bez sensu, rajdy im najlepiej wychodziły i teraz chcą od tego odejść? Właśnie bardzo lubiłem Codies za F1, gry rajdowe i Grida, fajnie, że wychodzi nowy, również nie mogę się doczekać =)
Se3a
Se3a Odpowiedział(a) w FlatOut 3 Chaos & Destruction 13 lata temu ( 13-12-2011 21:26 )
Re: FlatOut 3 Chaos & Destruction
Również tak jakoś, ogarnięty szkołą/nowym nfs'em/gta iv/maxpaynem 3 i innymi nowymi grami, zapomniałem o tym co przynosiło mi za młodziana najwięcej radości czyli FlatOucie Smile Dobrze wiedzieć że jest nowa część, chyba sobie zakupię bo nie są drogie gry z tej serii.
Se3a
Se3a Odpowiedział(a) w Dirt Showdown 13 lata temu ( 13-12-2011 21:24 )
Dirt od czasu Dirt 2 jest niesamowity i coraz bardziej podniecam się przy następnych premierach Smile
Slight
Slight Odpowiedział(a) w Dirt Showdown 13 lata temu ( 13-12-2011 21:19 )
Nowy Dirt, dobrze że sami twórcy powiedzieli że nie jest traktowana ta część jako Dirt 4 który również mają w planach. Z tego co czytałem to będziemy kręcić bączki, robić jakieś kombinacje poślizgowe, rozbijać te piankowe tarcze itp. Dadzą jeszcze derby i coś jeszcze, gra dla głupich amerykańców powstaje i tyle. Żadnych nawiązań do rajdów. Więc ja tam na to w ogóle nie czekam, bardziej wyczekuje na GRID'a 2 który ma być maju 2012, pierwsza część była zawalista.
Inventer89
Inventer89 Odpowiedział(a) w FlatOut 3 Chaos & Destruction 13 lata temu ( 13-12-2011 19:34 )
Nie wiedziałem, że jest już nowa część. Chyba się skuszę, ale nie od razu. Grałem w Apokalipsę i najlepsza był destrukcyjny bonus gdzie wszyscy ustawieni w okręgu ruszali na siebie w tym samym czasie Grin
Recek
Recek Odpowiedział(a) w FlatOut 3 Chaos & Destruction 13 lata temu ( 13-12-2011 19:11 )
O samej grze mogę powiedzieć tyle, że nic nie było o niej wiadomo. W zasadzie to pojawiła się praktycznie znikąd. I dziś ma swoją premierę. Grę można kupić na Steamie za 30 Euro(ok. 120-130zł).
Obejrzałem trailer gry i muszę przyznać, że gra wygląda arcyciekawie. Trochę żałuję, że nie zagram w nią, ale nie chcę kupować czegoś, co jest dość niepewne(tak jak np. NFS The Run).

Jeśli wy graliście, to pochwalcie się wrażeniami.
Voxerver
Voxerver Odpowiedział(a) w Dirt Showdown 13 lata temu ( 13-12-2011 18:42 )
Myślę że zrobią tego dirta z myślą o ken'u block'u...Bo jedyne co on lubi do Gymkhan'e którą można zastać także w trzeciej odsłonie.Mam nadzieję że ta nowa odsłona to nie będzie tylko jazda po arenie i niszczenie samochodu.tyle.
Radzio
Radzio Odpowiedział(a) w Dirt Showdown 13 lata temu ( 13-12-2011 18:29 )
cdn.medialib.computerandvideogames.com/screens/screenshot_274068_thumb_wide300.jpg

PREMIERA w MAJU 2012 !

[movie=youtube]rqzCVx4CXqg[/movie]

>> NEWS <<

media.giantbomb.com/uploads/8/83238/2080310-1590474.jpeg

s.3djuegos.com/juegos/8302/dirt_showdown/fotos/set/dirt_showdown-1875554.jpg

images.idgentertainment.de/../../images/idgwpgsgp/bdb/2265551/600x338.jpg

Na szczęście nowy projekt Codemasters jest jedynie spin-offem - pełnoprawny DiRT 4 wciąż jest w planach.
sebastianek
sebastianek Odpowiedział(a) w Driver: San Francisco 13 lata temu ( 07-09-2011 18:31 )
Re: Driver: San Francisco
Palenie gumy w Driverze rules Smile super to wygląda
S13
S13 Odpowiedział(a) w Driver: San Francisco 13 lata temu ( 05-09-2011 13:43 )
Muszę przyznać, ciekawie się zapowiada. Smile
Siekierka
Siekierka Odpowiedział(a) w Driver: San Francisco 13 lata temu ( 05-09-2011 05:39 )
Szczerze? Nie mogę się już doczekać premiery na PC. Może jednak ta prawie miesięczna "obsuwa" w premierze sprawi, że dostaniemy porządną konwersję z konsol. :-) Co do gry - strasznie mi się podoba, ma taki swój klimat, czego bardzo brakowało w np. NFS UC. Na początku wszyscy myśleli, że wyjdzie kicha, a recenzenci oceniają średnio na 8/10 - czyli nie jest źle. I ciekawe, czy znowu wszyscy skończą przygodę z Driverem na misji z garażem... Pfft
Se3a
Se3a Odpowiedział(a) w Driver: San Francisco 13 lata temu ( 04-09-2011 21:03 )
a premiera na PC pod koniec Września ;/ xD
Radzio
Radzio Odpowiedział(a) w Driver: San Francisco 13 lata temu ( 04-09-2011 20:51 )
hmm..może się skuszę.
sebastianek
sebastianek Odpowiedział(a) w Driver: San Francisco 13 lata temu ( 04-09-2011 20:33 )
Zamówiłem preordera Smile Podoba mi się muszę przyznać. Dużo fajnych rzeczy jest w tej grze. Są znajdźki do poszukania, pościgi policyjne, stunty do zrobienia, wyścigi. Nawet challenge do wykonania m.in. tricki do zrobienia w garażu w ciągu 1 min - miły gest Grin znane z pierwszego Drivera. Świetna gra, wciągnęła mnie bardzo. POLECAM OGRY Pfft
  • You can view all discussion threads in this forum.
  • You cannot start a new discussion thread in this forum.
  • You cannot start on a poll in this forum.
  • You cannot upload attachments in this forum.
  • You cannot download attachments in this forum.