MrKacper Odpowiedział(a) w Forza Horizon
13 lata temu ( 04-03-2012 10:27 )
Re: Forza Horizon Ciekawie się zapowiada. Szkoda ,że nie mam żadnej konsoli. Forza 4 z tego co widziałem jest super.
A tak poza tym to co to jest za auto w 0:36 które jest pomalowane w barwy Falken Tires?
Se3a Odpowiedział(a) w Forza Horizon
13 lata temu ( 03-03-2012 20:32 )
Re: Forza Horizon Jeśli tak by było to trochę dziwne że są wstawki z życia a dopiero końcówka z nowej gry...
No ale jeśli to ma być prawda to szykuje się fajna gra z trybem nocy czego brakowało w Forzie
Radon Odpowiedział(a) w Forza Horizon
13 lata temu ( 03-03-2012 20:30 )
Re: Forza Horizon Na koniec masz reklame X360, na początku loga producentów. Jak popatrzeć w google, to nie tylko gram.pl uznało to za zapowiedź nowej Forzy.
Se3a Odpowiedział(a) w Forza Horizon
13 lata temu ( 03-03-2012 20:24 )
Re: Forza Horizon To nie koniecznie musi być gra a po prostu jakiś zwiastun imprezy a ktoś potraktował to i powiązał z następcą Forzy Motorsport
Reev Odpowiedział(a) w Forza Horizon
13 lata temu ( 03-03-2012 18:35 )
Re: Forza Horizon Widać, że to robota jakiegoś fana Forzy. Chociaż... dość ładnie się to prezentuje.
Radon Odpowiedział(a) w Forza Horizon
13 lata temu ( 03-03-2012 17:40 )
Re: Forza Horizon
[movie=youtube]3Nava72HTq0[/movie]
Takie coś wyciekło do sieci, napisali o tym panowie z gram.pl. Mi osobiscie wydaje sie to troche dziwne. Co sądzicie?
Reev Odpowiedział(a) w GTR 3-Kolejna część
13 lata temu ( 01-03-2012 07:05 )
Re: GTR 3-Kolejna część GTR2 to była najlepsza ścigałka ever. Wspominam ją bardzo cieplutko, czekam na GTR3. ;]
Slight Odpowiedział(a) w GTR 3-Kolejna część
13 lata temu ( 29-02-2012 16:07 )
Re: GTR 3-Kolejna część No jedna z najlepszych ścigałek powraca, myślałem że na GTR2 się skończyło a tu proszę! Kolejna część! Moim zdaniem Simbin nie da dupy i zrobi grę tak jak trzeba. Osobiśćie również czekam Dzięki za info Radon.
Radon Odpowiedział(a) w GTR 3-Kolejna część
13 lata temu ( 29-02-2012 14:03 )
Mnie osobiście bardzo cieszy fakt, że seria będzie miała kolejną część. Sporo grałem w GTR 2 i uważam je za jadną z najlepszych gier wyścigowych wszech czasów. Co Wy o tym sądzicie? Wypowiadajcie się, jak wiecie cos więcej, dawajcie linki
// Milex1977 Poprawiona nazwa tematu
Slight Odpowiedział(a) w Dirt Showdown
13 lata temu ( 30-01-2012 20:18 )
Re: Dirt Showdown Jestem ciekaw czy to "coś" nie spowoduje przesunięcia premiery GRID'a 2....
benek Odpowiedział(a) w Dirt Showdown
13 lata temu ( 30-01-2012 20:05 )
Re: Dirt Showdown DiRT z nitrem? Dajcie spokój . mam DiRTA 3 i wiem , że w tej grze takie coś jak ujętę w poprzednim zdaniu < ale poetycko xD > jest lipą . .
mam nadzieję , że to nie będzie taki fail jak nfs uc czy hp ..
Bazyl Odpowiedział(a) w Dirt Showdown
13 lata temu ( 30-01-2012 18:34 )
Re: Dirt Showdown eeee lipa. Wydaje się to takie sztuczne. Zobaczymy co dalsze filmy nam pokażą, ale i tak wolał bym zwykłego prawdziwego DIRTa.
Radon Odpowiedział(a) w Dirt Showdown
13 lata temu ( 28-01-2012 15:35 )
Re: Dirt Showdown Nie podoba mi się.
Obawiam się, że w tym roku, a przynajmniej w jego pierwszej połowie nie będzie w co grać wśród gier wyścigowych. Codemasters wpadło na jakiś dziwaczny pomysł, to co Slightly Mad Studios zrobiło z Test Drive Ferrari też nie wyglada ciekawie. Może Criterion zrobi coś fajnego chociaż?
Recek Odpowiedział(a) w Dirt Showdown
13 lata temu ( 28-01-2012 15:23 )
Re: Dirt Showdown DUMMY - Zależy który. Chaos & Destruction to niewypał roku.
A do DiRT'a podchodzę z coraz większym entuzjazmem.
Radzio Odpowiedział(a) w Dirt Showdown
13 lata temu ( 28-01-2012 14:38 )
Re: Dirt Showdown Nowy trailer. Jest w nim troszkę gameplay'u :
[movie=youtube]cDyYTjbT9zI[/movie]
Po teaserze miałem troszkę większy entuzjazm do tego projektu..teraz już sam nie wiem..
Siekierka Odpowiedział(a) w Dirt Showdown
13 lata temu ( 13-12-2011 21:33 )
Re: Dirt Showdown Ludzie! To najlepsze, co Codies mogło zrobić. Cały ten chłam odkładają do DiRT Showdown, by DiRT 4 był prawdziwą kontynuacją CMR.
Maniek Odpowiedział(a) w Dirt Showdown
13 lata temu ( 13-12-2011 21:31 )
Re: Dirt Showdown Ehh, bez sensu, rajdy im najlepiej wychodziły i teraz chcą od tego odejść? Właśnie bardzo lubiłem Codies za F1, gry rajdowe i Grida, fajnie, że wychodzi nowy, również nie mogę się doczekać =)
Re: FlatOut 3 Chaos & Destruction Również tak jakoś, ogarnięty szkołą/nowym nfs'em/gta iv/maxpaynem 3 i innymi nowymi grami, zapomniałem o tym co przynosiło mi za młodziana najwięcej radości czyli FlatOucie Dobrze wiedzieć że jest nowa część, chyba sobie zakupię bo nie są drogie gry z tej serii.
Se3a Odpowiedział(a) w Dirt Showdown
13 lata temu ( 13-12-2011 21:24 )
Re: Dirt Showdown Dirt od czasu Dirt 2 jest niesamowity i coraz bardziej podniecam się przy następnych premierach
Slight Odpowiedział(a) w Dirt Showdown
13 lata temu ( 13-12-2011 21:19 )
Re: Dirt Showdown Nowy Dirt, dobrze że sami twórcy powiedzieli że nie jest traktowana ta część jako Dirt 4 który również mają w planach. Z tego co czytałem to będziemy kręcić bączki, robić jakieś kombinacje poślizgowe, rozbijać te piankowe tarcze itp. Dadzą jeszcze derby i coś jeszcze, gra dla głupich amerykańców powstaje i tyle. Żadnych nawiązań do rajdów. Więc ja tam na to w ogóle nie czekam, bardziej wyczekuje na GRID'a 2 który ma być maju 2012, pierwsza część była zawalista.
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Serwis NFSPolska.pl używa plików cookie do przechowywania informacji o sesji i analizowania danych w celu zapewnienia użytkownikom lepszej wrażeń z portalu.