Slight Odpowiedział(a) w Dirt Showdown
13 lata temu ( 19-04-2012 15:45 )
Re: Dirt Showdown Szczerze powiedziawszy to trochę bez sensu poruszać temat takiego h/kitu.
Radon Odpowiedział(a) w Dirt Showdown
13 lata temu ( 19-04-2012 14:40 )
Re: Dirt Showdown
[movie=youtube]PdZAoOFUCok[/movie]
Nowy trailer. Dla mnie smutne to jest.
13 lata temu ( 13-04-2012 15:41 )
Re: Dirt Showdown Widać na filmikach, że łatwa. Gość na jednym z nich kilka razy solidnego dzwona zaliczył, a po kilku sekundach przeganiał resztę kierowców. A jak jeszcze model jazdy będzie uproszczony względem Dirta 3 (w którym i tak jest bardzo prymitywny), zyskanie wysokiego poziomu trudności będzie niemożliwe. Na jednym z filmików widać również brak kamery z wnętrza (który w serii rajdówek Codemasters gości od pierwszego CMR...). Dla mnie to haniebne uproszczenie.
Moim zdaniem DiRT Showdown to bardzo prosty, nieciekawy i do tego jeszcze bardzo kosztowny (209 zł) dodatek do DiRTa 3. Dobrze przynajmniej, że samodzielny.
Aha, patrzcie jeszcze na animację przy włączaniu nitro.
Radzio Odpowiedział(a) w Dirt Showdown
13 lata temu ( 13-04-2012 15:02 )
Re: Dirt Showdown Shigeto - skąd wiesz, że łatwa ? może się okazać, że będzie bardzo trudna
A ja mam już dość tej symulacji itp. Trzeba sobie pograć i się rozpier*alać i mieć troche radochy
13 lata temu ( 13-04-2012 11:54 )
Re: Dirt Showdown Nie łudź się. Będzie kosztował mniej więcej tyle co dowolna pełnoprawna premiera, bo twórcy tej gry bynajmniej jako dodatku nie traktują.
Voxerver Odpowiedział(a) w Dirt Showdown
13 lata temu ( 12-04-2012 22:25 )
Re: Dirt Showdown Chociaż mam nadzieję że nie będzie kosztował zawaliście dużo kasy...Bo bym nie płacił za takie coś ok. 200zł a raczej nazwałbym tą grę "dodatkiem do dirt'a 3" ponieważ mało się zmieniło...A co widać po gameplayach to wyścigi będą nieziemsko łatwe co nie będzie umożliwiało dobrej zabawy.
13 lata temu ( 12-04-2012 13:43 )
Re: Dirt Showdown Reev - będzie na PC
Gandziej Odpowiedział(a) w Dirt Showdown
13 lata temu ( 12-04-2012 11:01 )
Re: Dirt Showdown Wygląda zaj3biście, jak arcadowe wyścigówki w starym stylu, tylko bardziej widowiskowo
Reev Odpowiedział(a) w Dirt Showdown
13 lata temu ( 12-04-2012 06:11 )
Re: Dirt Showdown Czyżby Showdown nie był dla PC?
Voxerver Odpowiedział(a) w Dirt Showdown
13 lata temu ( 11-04-2012 18:43 )
13 lata temu ( 10-04-2012 18:32 )
Re: Dirt Showdown Nuda i smutek z poprzednich trailerów nie zniknęła. Na pewno nie dam tej grze szansy, w drugiej połowie roku premierę będą mieć nowy NFS i Forza Horizon, które na pewno będą znacznie ciekawsze niż ten bullshit, który twórcy gier wyścigowy chcą opchnąć nam w pierwszej połowie.
Faster Odpowiedział(a) w Dirt Showdown
13 lata temu ( 10-04-2012 18:28 )
Re: Dirt Showdown Nadal mnie ta gra nie przekonuje . Jedynym wyjściem jest czekać teraz na październik , może WRC 3 będzie jakieś ogarnięte , bynajmniej prawdziwe rajdy , potem tylko żeby zapowiedzieli Grida 2
13 lata temu ( 10-04-2012 17:55 )
Re: Dirt Showdown Nowy trailer :
[movie=youtube]bRUT1za4lOQ[/movie]
i okładka ;
S13 Odpowiedział(a) w Forza Horizon
13 lata temu ( 05-03-2012 16:45 )
Re: Forza Horizon
Cytat
Siekierka napisał(a):
S13 - to auto to Solstice.
S13?! Jak ja tu nawet nie brałem udziału?
Radon Odpowiedział(a) w Forza Horizon
13 lata temu ( 05-03-2012 16:42 )
Re: Forza Horizon To nie jest fake. Dzisiaj francuski oddział Microsoftu potwierdził, że trwają prace nad Forzą Horizon.
MrKacper - to jest Solstice.
MrKacper Odpowiedział(a) w Forza Horizon
13 lata temu ( 05-03-2012 15:55 )
Re: Forza Horizon Faktycznie Siekierka.Albo ten Solstice ma strasznie zmodyfikowane body i dlatego nie poznałem, albo to nie jest Solstice. Mi to trochę wygląda na Saturn'a Sky. ( fotka, fotka). A jakby co to ja się pytałem a nie S13 .
Jeśli chodzi o tą nową Forzę to może być jednak fake. Nie ma loga Forzy z tytułem tylko zwykły "drukowany" napis i nie ma również żadnego klipu z gry.
Radon Odpowiedział(a) w Forza Horizon
13 lata temu ( 04-03-2012 12:54 )
Re: Forza Horizon Forza podróbą Gran Turismo? Słabo raczej. Gran Turismo jest zbyt zwyczajną wyścigówką, żeby można było stwierdzić, że Microsoft robiąc swoją zupełnie zwyczajną wyścigówkę podrabia Sony. Zwłaszcza, że mimo podobnego zamysłu GT i Forza bardzo się różnią.
Slight Odpowiedział(a) w Forza Horizon
13 lata temu ( 04-03-2012 12:41 )
Re: Forza Horizon Dla mnie fake, spójrzcie na ostatnie napisy, FORZA HORIZON, FALL 2012, coś słabo się prezentują, za słabo. Ktoś ładny filmik zrobił i tyle. A scenka z logiem twórców i xkloca została sobie doklejona.... Ale i tak dla mnie forza zawsze podróbą Gran Turismo była, żeby Microsoft mógł się również szczycić że zaje samochodówkę ma.
Siekierka Odpowiedział(a) w Forza Horizon
13 lata temu ( 04-03-2012 11:20 )
Re: Forza Horizon Jeśli to nowa gra, to wydaje się, że tematyką może być trochę inna od pozostałych części - może coś a'la TDU 2? S13 - to auto to Solstice.
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Serwis NFSPolska.pl używa plików cookie do przechowywania informacji o sesji i analizowania danych w celu zapewnienia użytkownikom lepszej wrażeń z portalu.