Trzy, dwa, jeden... START!
Jak już jechałem 20-40 minutowy wyścig potrafiłem zasnąć xD Te rajdy też jakieś słabe były, choć jak dobrze ustawiło się Imprezę z 1999 WRC nadrabiało brak rozmaitości na trasie ;D No nie wiem, 3 i 4 miały to coś w sobie, jakiś klimat trzymały jednak. Co do GT6 trailery naprawdę "napalają" na te produkcje ;D Tylko nie chce się naciąć :/
Jest ona tak wielka, że cały czas ma jakieś tajemnice. 
Ogólnie rzecz biorąc w GT 6 jest to czego zabrakło w 5. No i wielki plus za koncepty. Tuning też rozwinięto, a szczególnie wizualny. Sporo spoilerów, felg itd. Będzie można się pobawić.

Jeśli ktoś ma gierę to niech podzieli się opinią. Jestem fanem serii GT no ale 5 mnie troszkę zawiodła. 3 i 4 to było coś, a czy 6 jest taka sama jak wymienione poprzedniczki?
Przetestujemy zobaczymy
może jedna różni się od drugiej ale na pewno nie latami świetlnymi
Tak w ogóle to ktoś wie jaki tytuł nosi nutka pod koniec filmiku?. I jak myślisz? Dadzą wszystkie auta z FM4 do FH?
.

NFSPolska.pl używa ciasteczek, aby poprawić komfort korzystania z portalu. Kontynuując, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookie zgodnie z naszym Regulaminem i Polityką ciasteczek.