Nie daj się zastraszyć, walcz, bij i strzelaj! Przeżywaj fantastyczne przygody!
Cytat
Dzony napisał(a):
Jaskonczyłem z fps wiec nie bede sie wypowiadał
Cytat
Tobie się ta gra podoba ok ja nic do tego nie mam ale inni też mają swoje zdanie.
Cytat
DEEW napisał(a):
Cooler.
Po pierwsze, strzelałem absolutnie z każdej broni w tej grze i z każdej da się normalnie strzelać. Jeśli chcesz zaprzeczyć, podaj nazwę jakiejkolwiek giwery z tej gry z której nie da się strzelać a to sprawdzę
Cytat
DEEW napisał(a):
Po drugie, jeśli dobrze Cię zrozumiałem, dla Ciebie dobra strzelanka to gra, w której jest mniej niż 10 broni w arsenale, zero rozwoju wojaka i 10 leveli, tak?
Cytat
DEEW napisał(a):
Po trzecie, skąd, do ciężkiej cholery, wytrzasnąłeś w Black Opsie Wietnam?? Single jest oparte na Zimnej Wojnie, nie ma tam wzmianki chyba nawet o Wietnamie.
Cytat
DEEW napisał(a):Po czwarte, czy grałeś w tę grę czy tylko piszesz komentarz na podstawie tego, co przeczytałeś w internecie?
Cytat
Po drugie, jeśli dobrze Cię zrozumiałem, dla Ciebie dobra strzelanka to gra, w której jest mniej niż 10 broni w arsenale, zero rozwoju wojaka i 10 leveli, tak?
Cytat
DEEW napisał(a):
Po trzecie, skąd, do ciężkiej cholery, wytrzasnąłeś w Black Opsie Wietnam?? Single jest oparte na Zimnej Wojnie, nie ma tam wzmianki chyba nawet o Wietnamie.
Cytat
Bambus.
Nie sklejam, o jaką optymalizację ci chodzi?
Cytat
Po pierwsze, strzelałem absolutnie z każdej broni w tej grze i z każdej da się normalnie strzelać. Jeśli chcesz zaprzeczyć, podaj nazwę jakiejkolwiek giwery z tej gry z której nie da się strzelać a to sprawdzę
Serwis NFSPolska.pl używa plików cookie do przechowywania informacji o sesji i analizowania danych w celu zapewnienia użytkownikom lepszej wrażeń z portalu.