Oh no! Where's the JavaScript? Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.
Need for Speed Zeal
Need for Speed Unbound
Need for Speed: Hot Pursuit (2010) Remastered
Need for Speed: Heat
Need for Speed: Payback
Need for Speed: Edge
Need for Speed (2015)
Need for Speed: No Limits
Need for Speed (film)
Need for Speed: Rivals
Need for Speed: Most Wanted (2012)
Need for Speed: The Run
Shift 2: Unleashed
Need for Speed: Hot Pursuit (2010)
Need for Speed: World
Need for Speed: Nitro
Need for Speed: Shift
Need for Speed: Undercover
Need for Speed: ProStreet
Need for Speed: Carbon
Need for Speed: Most Wanted (2005)
Need for Speed: Underground 2
Need for Speed: Underground
Need for Speed: Hot Pursuit 2
Need for Speed: Porsche 2000
Need for Speed: Road Challenge
Need for Speed III: Hot Pursuit
Need for Speed II
The Need for Speed
30 LAT SERII NFS
Forum dyskusyjne

Akcja / Przygodowe

Nie daj się zastraszyć, walcz, bij i strzelaj! Przeżywaj fantastyczne przygody!

527 posty

Ostatnia aktywność, 10-04-2012 20:22 przez Inventer89
Inventer89
Inventer89 Odpowiedział(a) w Grand Theft Auto V 13 lata temu ( 10-04-2012 20:22 )
Re: Grand Theft Auto V
Chyba znamy przybliżoną datę premiery Smile

Cytat

Jak wynika z przecieku, którego dokonał pracownik firmy Rockstar North, gra Grand Theft Auto V, powinna pojawić się w październiku bieżącego roku.

Źródłem informacji jest animator postaci w grach, Alex O'Dwyer, który opublikował swoje CV. Zawarł w nim projekty, w których uczestniczył. Wśród nich jest właśnie Grand Theft Auto 5. W dokumencie znajdują się terminy wprowadzania kolejnych gier na rynek. GTA 5 miałoby pojawić się w październiku 2012 roku.
G
Gwozdek Odpowiedział(a) w Grand Theft Auto V 13 lata temu ( 05-04-2012 17:56 )
A nie jest? Tu się wprost czuję mieszankę hip-hopu z popem. Pfft
Mat3usz
Mat3usz Odpowiedział(a) w Grand Theft Auto V 13 lata temu ( 05-04-2012 09:53 )
Jak dla mnie trochę skromne jak na GTA. Liczyłem na coś w podobie motywu z GTA IV.
S13
S13 Odpowiedział(a) w Grand Theft Auto V 13 lata temu ( 05-04-2012 09:51 )
gta-five.pl :lol
MrKacper
MrKacper Odpowiedział(a) w Grand Theft Auto V 13 lata temu ( 05-04-2012 09:49 )
Fajnie. Pierwszy utwór bardziej mi się widzi podczas ładowania gry. A skąd masz takie info?
S13
S13 Odpowiedział(a) w Grand Theft Auto V 13 lata temu ( 05-04-2012 08:55 )
[movie=youtube]O1LqMO0Nw70[/movie]

lub

[movie=youtube]CjlhDNp0gdc[/movie]

Któreś z nich może być muzycznym theme GTA: V!
Mat3usz
Mat3usz Odpowiedział(a) w Grand Theft Auto V 13 lata temu ( 03-04-2012 14:28 )
Saints Row i GTA to dwa różne pojęcia na temat sandboxa - w SR jest większy nacisk jest na zabawę, a w GTA na przedstawienie różnych problemów w bardziej realistyczny sposób. Raczej porównałbym GTA z Mafią czy Sleeping Dogs.
Inventer89
Inventer89 Odpowiedział(a) w Grand Theft Auto V 13 lata temu ( 03-04-2012 14:03 )
Rydera mi nie szkoda, ale Big Smoke'a lubiłem Smile R* bardzo strzeże swojej gry i myślę, że dłuugo nie będzie przecieków w takiej jakości (lub w ogóle jakiejkolwiek). Pierwszy trailer był po to, by Saints Row 3 miało się czego obawiać.
F
futureshock Odpowiedział(a) w Grand Theft Auto V 13 lata temu ( 01-04-2012 11:46 )
Te oby dwa filmiki wstawione przez Kacpra to fejki. Od Rockstar Games nie ma żadnych wycieków, a wszystkie te informacje to tylko plotki. Nowych informacji należy spodziewać się dopiero po premierze Max Payne 3. Rockstar niedawno w wywiadzie bodajże z IGN powiedział że Max będzie ich największym dziełem w tym roku, tak więc należy spodziewać się GTA V dopiero w 2013 roku. Pozdrawiam Smile
Inventer89
Inventer89 Odpowiedział(a) w Grand Theft Auto V 13 lata temu ( 30-03-2012 22:08 )
Coraz bardziej realna ta gra. Skończy się paradowanie z bronią, bo od razu pojawią się 2 gwazdki, a do tego poszukiwanie przez jakiś czas po zgubieniu pościgu. Oczywiście kilkukrotny zapis zapewne zalatwi sprawę, ale dla kogoś, kto będzie chciał szybko przejść grę, to będzie trochę problematyczne. A moze nie będzie można zapisać kilka razy pod rząd?
S13
S13 Odpowiedział(a) w Grand Theft Auto V 13 lata temu ( 30-03-2012 14:36 )
Oto co znalazłem na temat pościgów w GTA V:

Cytat

1 lvl; policja ściga cię na piechotę próbując cię aresztować. Żadnych syren, żadnych pościgów (chyba, że uciekasz autem).
2 lvl: policja będzie nadal próbować cię aresztować. Jeśli wyciągniesz broń, policjanci zaczną do ciebie strzelać. Jeśli nie wyjmiesz broni, użyją paralizatorów.
3 lvl: rozpoczyna się pościg, a policjanci nie dbają o to w jaki sposób cię zatrzymają, chcą to po prostu zrobić jak najszybciej.
4 lvl: pojawiają się kolczatki na drodze, stacje radiowe nagłaśniają sprawę i na drodze porusza się coraz więcej wrogiej policji. Nawet jeśli uciekniesz, nadal będą poszukiwać osoby z twoim rysopisem przez 24 godziny w grze.
5 lvl: policjanci będą strzelać do momentu aż zginiesz. Istnieje możliwość aresztowania, ale jest to bardzo mało prawdopodobne. Jeśli im uciekniesz, będą poszukiwać osoby z twoim rysopisem przez 48 godzin w grze. Kilka misji będzie niedostępnych, jeśli będziesz poszukiwany.
6 lvl: zaczynają cię ścigać oddziały wojskowe. Jeśli uda ci się uciec, policja będzie poszukiwać osoby z twoim rysopisem przez 72 godziny w grze. Niektóre misje będą niedostępne jeśli będziesz poszukiwany.
Radzio
Radzio Odpowiedział(a) w Assassin's Creed III ! 13 lata temu ( 26-03-2012 19:47 )
Re: Assassin's Creed III !
[movie=youtube]hXOdTNHPx64#![/movie]

Prezentacja Connora Wink [PL]

----------------------------------------3.4.12r.--------------------------------------
Jak ktoś chce tapete to proszę :

link
pasek na dole można przyciąć w Paint Wink
(zajrzałem gdzie trzeba screeny porobiłem i jest tapeta Smile )
Mat3usz
Mat3usz Odpowiedział(a) w Grand Theft Auto V 13 lata temu ( 26-03-2012 16:39 )
Black Ice
Black Ice Odpowiedział(a) w Assassin's Creed III ! 13 lata temu ( 09-03-2012 19:38 )
Już zacieram rączki. Smile
R
Reev Odpowiedział(a) w Assassin's Creed III ! 13 lata temu ( 09-03-2012 16:05 )
Radzio, miałeś rację z tym, iż Ezio nie jest spokrewniony z Desmondem. Otóż Ezio i Desmond są połączeni przez Obiekt 16, najwyraźniej są jakoś połączeni między sobą, wybacz, moja wina.
Radzio
Radzio Odpowiedział(a) w Assassin's Creed III ! 13 lata temu ( 05-03-2012 18:05 )
[movie=youtube]9dT7CZpwwu4[/movie]

oficjalna strona
R
Reev Odpowiedział(a) w Assassin's Creed III ! 13 lata temu ( 04-03-2012 09:48 )
Tylko jeśli nie byliby ze sobą spokrewnieni to Desmond nie mógłby mieć dostępu do odczytu ich wspomnień. Altair był przodkiem Desmonda, lecz Altair dla Ezia był nikim (prapradziadek Mario Auditore to właśnie Altair, wybudował w Montegrionni Villa Auditore). Ale skoro tak jest to jakieś więzy krwi muszą być między nimi.
Radzio
Radzio Odpowiedział(a) w Assassin's Creed III ! 13 lata temu ( 03-03-2012 23:17 )
a ja słyszałem, że Ezio i Altair nie są połączeni genetycznie(DNA itp) z Desmond'em.a ten Connor ma być jego przodkiem
No bo jakim cudem Altair byłby połączony z Ezio a Ezio z Connor'em a on z Desmondem ?

Altair>Ezio>Connor>Desmond
- bezsensu..to jest praktycznie nie realne..przynajmniej nazwisko byłoby zachowane.

Ja oglądając film to producent tłumaczył, że oni nie są połączeni genetycznie tylko w jakiś inny sposób..jakieś wspomnienia i coś tam jeszcze ich łączom..
a ten Connor ma być przodkiem Desmond'a.np. pra(x15)dziadkiem..
R
Reev Odpowiedział(a) w Assassin's Creed III ! 13 lata temu ( 03-03-2012 22:43 )
Przecież Altair i Ezio również byli przodkami Desmonda. Gdyby nimi nie byli, nie miałby dostępu do tych wspomnień.
Radzio
Radzio Odpowiedział(a) w Assassin's Creed III ! 13 lata temu ( 03-03-2012 22:30 )
Wyczytałem, że ta część jest tworzona już od 3 lat !! od razu po zakończeniu prac nad ac II zaczęli prace nad III(5)..gra będzie przedstawiała całe życie bohatera.tak jak ezio..od młodzieńca..i Connor* nie będzie assasinem tylko bardziej '' łowcą czy drapieżnikiem '' szukającym zemsty..
I tu ciekawostka
Connor jest przodkiem Desmonda !
  • You can view all discussion threads in this forum.
  • You cannot start a new discussion thread in this forum.
  • You cannot start on a poll in this forum.
  • You cannot upload attachments in this forum.
  • You cannot download attachments in this forum.