Oh no! Where's the JavaScript? Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.
Need for Speed Zeal
Need for Speed Unbound
Need for Speed: Hot Pursuit (2010) Remastered
Need for Speed: Heat
Need for Speed: Payback
Need for Speed: Edge
Need for Speed (2015)
Need for Speed: No Limits
Need for Speed (film)
Need for Speed: Rivals
Need for Speed: Most Wanted (2012)
Need for Speed: The Run
Shift 2: Unleashed
Need for Speed: Hot Pursuit (2010)
Need for Speed: World
Need for Speed: Nitro
Need for Speed: Shift
Need for Speed: Undercover
Need for Speed: ProStreet
Need for Speed: Carbon
Need for Speed: Most Wanted (2005)
Need for Speed: Underground 2
Need for Speed: Underground
Need for Speed: Hot Pursuit 2
Need for Speed: Porsche 2000
Need for Speed: Road Challenge
Need for Speed III: Hot Pursuit
Need for Speed II
The Need for Speed
30 LAT SERII NFS
Forum dyskusyjne

Akcja / Przygodowe

Nie daj się zastraszyć, walcz, bij i strzelaj! Przeżywaj fantastyczne przygody!

527 posty

Ostatnia aktywność, 06-05-2012 22:36 przez Cheater
Cheater
Cheater Odpowiedział(a) w Activision vs. EA - Episode 2... 13 lata temu ( 06-05-2012 22:36 )
Re: Activision vs. EA - Episode 2...
MOH Warfighter: Z zapowiedzi, filmików i wgl z informacji o grze myślę że zapowiada się hit.

Black Ops II: Oby nie przesadzili z tym "fjucze-łarfar" bo to byłby ostateczny pogrzeb marki Call of Duty. Jednak bardzo dobrze zapowiada się tryb zombie (ośmiu graczy w kooperacji + kampania zombie, podobno nowe trybyi nowe pomysły. "To nasze najbardziej ambitne zombie" - jak mówi 3ARC). Wielu mówi że po mw3 nie można się spodziewać niczego po bo2. Gówno prawda, te gry tworzą oddzielne, niezależne od siebie studia. MW - Infinity Ward, stworzyli świetny cod2,4, a potem zdurnieli do reszty wprowadzając iwnet - strzał w stopę. WAW/BO - Treyarch (3arc) - na nich się jeszcze nigdy nie zawidołem.
Black Ops II ma więc szanse zostać super grą futurystyczną, o ile twórcy nie przesadzą.

Obie gry zapowiadają się super i porównywanie ich nie wiem co ma na celu. Acti i EA powinno się ogarnąć.
Dominik
Dominik Odpowiedział(a) w Activision vs. EA - Episode 2... 13 lata temu ( 04-05-2012 16:22 )
Co do BOII to bardziej ta gra przypomina teraz chociażby bulletstorm niż CoD'a np. te samoloty wyglądają jak statki kosmiczne. Nie trawię Black Ops II. Jeśli chodzi o MoH to już co innego przyznam, iż nigdy z tą grą nie miałem do czynienia, ponieważ uznawałem ją za po prostu nudną, ale Warfighter zapowiada się niezle, mimo iż przypomina w większości BF3.
R
Reev Odpowiedział(a) w Activision vs. EA - Episode 2... 13 lata temu ( 03-05-2012 17:15 )
Nie widzi mi się CoD w przyszłości, to ogólnie nie pasuje do serii. Lepiej prezentuje się MoH.
Radon
Radon Odpowiedział(a) w Activision vs. EA - Episode 2... 13 lata temu ( 03-05-2012 17:07 )
Treyarch twierdzi, że Black Ops II ma być mega innowacyjny pod każdym względem, także pod względem grafiki. Trailer jednak mówi co innego - niektóre jego fragmenty demaskują silnik Quake'a III, więc o innowacji nie ma mowy. Ogólnie BOII do mnie również nie przemawia, mimo, że jestem raczej zwolennikiem shooterów od Acti niż EA. Pierwszy Black Ops co prawda był całkiem fajny, w trailerze BOII ja widzę jednak mało jakichś naprawdę ciekawych nawiązań do pierwszej części. Mi kojarzy się to z tworzeniem zupełnie nowej gry, i nadaniem jej tytułu rekordowego Black Opsa, po to tylko by ponownie zgarnąć rekordową ilość hajsu.
Medal of Honor Warfighter znaczenie bardziej mi podchodzi, czuć w nim świetny klimat pierwszej części, który mam nadzieję w połączeniu z dużym budżetem i silnikiem Frostbite 2.0 da grę równie dobrą jak Medal of Honor z 2010 roku, jednak pozbawioną bugów i piękną graficznie.
Voxerver
Voxerver Odpowiedział(a) w Activision vs. EA - Episode 2... 13 lata temu ( 03-05-2012 16:34 )
Mi się wydaję Medal of Honor Warfighter lepiej się zapowiada, bo w końcu to frostbite 2.0 ale niektóre akcję podobne do Battlefield 3 :/
A jeśli chodzi o Call of Duty to nie jestem zbytnio przekonany...
Black Ice
Black Ice Odpowiedział(a) w Activision vs. EA - Episode 2... 13 lata temu ( 03-05-2012 16:26 )
Co z tego, że MoH będzie miał lepszą grafikę, multiplayera, singleplayera i Bóg wie co jeszcze, skoro CoD i tak sprzeda się lepiej. Call of Duty jest po prostu bardziej popularne.
Viper
Viper Odpowiedział(a) w Activision vs. EA - Episode 2... 13 lata temu ( 03-05-2012 14:47 )
Ja nigdy nie lubiłem wolnej akcji, wolałem Szybką akcję. Czy mi się wydaje, czy Call of Duty ma lepszy silnik graficzny ?
Radon
Radon Odpowiedział(a) w Activision vs. EA - Episode 2... 13 lata temu ( 03-05-2012 13:46 )
Już w momencie premier Battlefielda 3 i Call of Duty MW3 wiadomo było, że wojna gigantów branży gier nie skończy się tak szybko i przewidywano jej kontynuację w postaci pojedynku kolejnej części Medal of Honor i kontynuacji rekordowego Black Ops'a z 2010 roku. Co zaskakujące, przewidywania graczy sprawdziły się niemal w 100%, od około 2 miesięcy poznajemy kolejne szczegóły Medal of Honor Warfighter, natomiast 2 dni temu Activision oficjalnie potwierdziło istnienie Black Ops'a II. Zaledwie kilkadziesiąt godzin po zapowiedzi kolejnej części Call of Duty EA zaatakowało konkurencyjna grę wpisem na Twitterze o takiej treści: "Biedny Black Ops II, wyglądasz na zmęczonego, powinieneś wziąć rok przerwy i odpocząć.".

Trailery obu gier:
[movie=youtube]x3tedlWs1XY[/movie]
[movie=youtube]RCmnxYYCFxk[/movie]

Co Wy o tym sądzicie? Smile
Dominik
Dominik Odpowiedział(a) w Assassin's Creed III ! 13 lata temu ( 17-04-2012 17:09 )
Re: Assassin's Creed III !
1. Radzio wiem, że info stare i też dawno temu się o tym dowiedziałem ale nikt nie napisał więc postanowiłem powiadomić tych którzy ewentualnie by nie wiedzieli.
2. Radon u mnie w mieście za 30 zł. masz pada na którym grałoby się tak samo jak na klawiaturze.
3. Co do pada z wypowiedzi Skazo, że będziemy mogli pograć na klawiaturze też mam podobne zdanie gdyż, Ubisoft nie pozwoli sobie na coś takiego, bo nie mieliby zysku. A po trailerach widać, iż gra będzie "bajeczna" Pfft
R
Reev Odpowiedział(a) w Assassin's Creed III ! 13 lata temu ( 17-04-2012 15:36 )
Skazo, źle mówisz. Na pewno będą większe ze względu na AnvilNext.
Radzio
Radzio Odpowiedział(a) w Assassin's Creed III ! 13 lata temu ( 17-04-2012 14:44 )
o tym wszystkim już dawno czytałem na cd-action...
Skazo
Skazo Odpowiedział(a) w Assassin's Creed III ! 13 lata temu ( 16-04-2012 23:19 )
Podobne do Revelations. Co do tego kim jest Conor... Conor jest Assassinem i w cale nie szuka zemsty, on szuka sprawiedliwości. Conor będzie się wspinał po drzewach i dużo czasu będziemy na pograniczu spędzać, które jest 1,5 razy większe od całej mapy w Brotherhood. Niestety nie będzie już werbunków assassinów, nad czym ubolewam bo fajnie to zrobili. Za to gra ma być trudniejsza, nie będzie leczenia, że naciskasz 1 przycisk i ci ileś tam HP uzupełnia. Dodatkowo za osiągnięcie 100% zostanie odblokowany jakiś specjal, a nie jak to było do tych czas, że jakieś głupie odznaczenie dostajesz i tyle. Będzie można wspinać się na obiekty natury typu drzewa czy skały. Dodatkowym wyposażeniem będzie lina z ostrzem. Co do tego pad'a to jeszcze nic nie wiadomo, gracze napisali petycję, żeby można też swobodnie sterować na klawiaturze. BTW Assassin Creed III to zakończenie historii Desmonda, a Assassin Creed IV w cale nie musi być przeskokiem w czasie do przodu, jak to do teraz było, jeden z twórców powiedział, że bardzo prawdopodobne że cofniemy się w czasie, nie tylko w odgrywaniu roli przodka, jak i bohatera w animusie, czyli że możliwe że zagramy np Objectem 11 czy Obiectem 14 itp. A Lucy była Assassinka która przeszła na stronę Abstergo i działała jako podwójny podwójny agent Pfft Dowiadujemy się z tego z najnowszego dodatku do Revelations. Ogólnie mnie najbardziej interesuje wersja ze światynami Majów ale wydawać na nią 300 to trochę dużo na moje.
Speed3rX
Speed3rX Odpowiedział(a) w Assassin's Creed III ! 13 lata temu ( 16-04-2012 17:01 )
No no trzeba będzie szykować te ponad 100 złotych na grę. Ciekawe jakie będzie miała wymagania sprzętowe? Grin
Radon
Radon Odpowiedział(a) w Assassin's Creed III ! 13 lata temu ( 15-04-2012 13:29 )
RC, widziałeś Ty gdzie pada za 30 zł, na którym grałoby się lepiej niż na klawiaturze?...
Radzio
Radzio Odpowiedział(a) w Assassin's Creed III ! 13 lata temu ( 15-04-2012 13:26 )
szczerze ? to info jest już stare...
Dominik
Dominik Odpowiedział(a) w Assassin's Creed III ! 13 lata temu ( 15-04-2012 13:05 )
Niestety muszę zmartwić posiadaczy PC. Otóż do sieci trafiła wypowiedz bodajże pracownika lub kogoś tam pracującego nad AC III, że nie zamierzają bawić się ze sterowaniem na klawiaturze i jeżeli będziemy chcieli pograć w najnowszą częśc Assasin's Creed na PC będziemy musieli zainwestować w pada. Chociaż według mnie warto jest wydać te 30 zł. za taką grę.
Faster
Faster Odpowiedział(a) w Grand Theft Auto V 13 lata temu ( 11-04-2012 20:46 )
Re: Grand Theft Auto V
Ja już sam nie wiem co o tym myśleć, ale wydaje mi się że w GTA zagramy raczej na początku 2013 , jeśli miałby to być październik to Rockstar by już coś powiedział o grze albo wydał trailer , myślę że w 2012 skupią się na Max Paynie , 2013 będzie rokiem dla '' V '' Smile
S13
S13 Odpowiedział(a) w Grand Theft Auto V 13 lata temu ( 11-04-2012 19:22 )
Czyżby GTA: V zostało wydane w październiku tego roku?

Otóż jest to bardzo możliwe. Użytkownik gta-five.pl (repcak) dokonał odkrycia:

Cytat

WitamWink
GTA San Andreas zostało wydane w październiku i na tablicach rejestracyjnych widnieje oznaczenie OCT October czyli październik. W GTA V występuje podobne oznaczenie. Czyżby GTA V miało zostac również w październiku.Grin
Dla potwierdzenia tego dołączam dwa zdjęcia:
GTA SA
images.wikia.com/gtawiki/../../images/a/a3/Vehicle_license_plate_%28GTASA%29_%28Los_Santos%29.jpg

GTA V
www.gtawh.com/../../images/gta5/cop_plate.jpg

Co myślicie ?

EDIT: Pewna użytkowniczka YouTube, 28 października 2011 roku, DxDutch wrzuciła na tą stronę piosenkę o GTA: V. Właściwe rap o GTA: V. Enjoy!

[movie=youtube]wmGvuDu9eZY[/movie]
G
Gwozdek Odpowiedział(a) w Grand Theft Auto V 13 lata temu ( 11-04-2012 19:16 )
Kto powiedział, że GTAV zostało zapoczątkowane w zeszłym roku? Wink Podejrzewam, że prace nad nią trwają gdzieś już od 2010 roku, gdy zostały przekonwertowane na PC Episodes From Liberty City.
Voxerver
Voxerver Odpowiedział(a) w Grand Theft Auto V 13 lata temu ( 11-04-2012 19:08 )
Fajnie tylko mogli by jeszcze popracować nad nią żeby nie było żadnych fail'ów a nawet mogła by wyjść na początku 2013 Pfft
  • You can view all discussion threads in this forum.
  • You cannot start a new discussion thread in this forum.
  • You cannot start on a poll in this forum.
  • You cannot upload attachments in this forum.
  • You cannot download attachments in this forum.