Oh no! Where's the JavaScript? Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.
Need for Speed Zeal
Need for Speed Unbound
Need for Speed: Hot Pursuit (2010) Remastered
Need for Speed: Heat
Need for Speed: Payback
Need for Speed: Edge
Need for Speed (2015)
Need for Speed: No Limits
Need for Speed (film)
Need for Speed: Rivals
Need for Speed: Most Wanted (2012)
Need for Speed: The Run
Shift 2: Unleashed
Need for Speed: Hot Pursuit (2010)
Need for Speed: World
Need for Speed: Nitro
Need for Speed: Shift
Need for Speed: Undercover
Need for Speed: ProStreet
Need for Speed: Carbon
Need for Speed: Most Wanted (2005)
Need for Speed: Underground 2
Need for Speed: Underground
Need for Speed: Hot Pursuit 2
Need for Speed: Porsche 2000
Need for Speed: Road Challenge
Need for Speed III: Hot Pursuit
Need for Speed II
The Need for Speed
30 LAT SERII NFS
Forum dyskusyjne

Akcja / Przygodowe

Nie daj się zastraszyć, walcz, bij i strzelaj! Przeżywaj fantastyczne przygody!

527 posty

Ostatnia aktywność, 09-08-2012 09:37 przez Dominik
Dominik
Dominik Odpowiedział(a) w Activision vs. EA - Episode 2... 12 lata temu ( 09-08-2012 09:37 )
Re: Activision vs. EA - Episode 2...
Dla mnie BOII to odgrzewany kotlet. Stary silnik graficzny i parę innowacyjnych rozwiązań co i tak nic nie zmienia. Za to MoHW zapowiada się super ! Walczę o kasę dla MoH.
Demi
Demi Odpowiedział(a) w Call of Duty Black Ops 2 12 lata temu ( 08-08-2012 21:50 )
Re: Call of Duty Black Ops 2
Ja pewnie też się skuszę... nie mam teraz czasu na gry, ale na pewno czas znajdę na pożyczenie od kogoś samej gry aby poznać fabułę w trybie singleplayer : ) A może jak mi się spodoba to i zakupię? Cieszy mnie fakt, że twórcy posuną się na tyle aby odskoczyć od tego do czego nas właśnie przyzwyczaili mimo, że wielu jest przeciwnych, ale uważam, że wyjdzie jak zawsze - przyjdzie premiera gry i gra zdobędzie miliony fanów : )
Radon
Radon Odpowiedział(a) w Call of Duty Black Ops 2 12 lata temu ( 08-08-2012 21:26 )
Zapowiada się jak zwykle - czyli dobrze. Podobają mi się nowe pomysły na odświeżenie serii przy jednoczesnym zachowaniu starego charakteru, świetnie zaprojektowane uzbrojenie, nie podoba mi się katowanie starego silnika i stara formuła multi. Skuszę się kiedyś pewnieSmile
Demi
Demi Odpowiedział(a) w Call of Duty Black Ops 2 12 lata temu ( 08-08-2012 19:16 )
Nie wiem czy dobrze uderzam z tematem.

www.gry-online.pl/Galeria/Html/Wiadomosci/1655755421.jpg

Jak wiecie coraz większymi to krokami zbliża się do nas premiera nowego dziecka TREYARCH z serii Call of Duty noszącego nazwę: BLACK OPS 2. Date premiery zarezerwowano na 13 listopada 2012 roku. Twórcy co jakiś czas zaspokajają nasze myśli dotyczące "jak to wszystko będzie wyglądało?" Do tej pory mieliśmy już możliwość zobaczenia wstępnego TRAILERA zapowiadającego owe dziecko, a wczoraj - 7 sierpnia, mieliśmy zaszczyt zobaczyć trailer z trybu MULTIPLAYER. Po obejrzeniu i przeanalizowaniu stwierdzam, że naprawdę będzie to oderwanie się od tej codzienności, że tak to nazwę... Od tego do czego twórcy nas przyzwyczaili. Przed samym trailerem z trybu gry sieciowej sam zastanawiałem się jak oni to wszystko pogodzą? Gra w przyszłości? Jak?! Sam fakt względem broni - zastanawiało mnie jak oni to rozwiążą, przecież do tej pory mieliśmy możliwość grania bronią powtarzalną, bronią, która do dziś dnia służy naszym wojskom czy rebeliantom... Jak zamierzają zastąpić kultowe Ak47 czy popularne M4? Wyobrażałem sobie coś kosmicznego będąc w sumie tym faktem zawiedziony. Wczorajszy trailer zmienił moje podejście do sprawy. Twórcy nie zamierzają zrobić wielkiego odskoku - będzie czuć przyszłość i to bardzo, ale broń nazwę to tak: pozostanie bronią, którą lubimy. Nie wiem czy ktoś mnie zrozumie, ale myślę, że tak : ) Ale wracając bardziej do tematu. Grafika zapowiada się b. efektownie. Oczywiście nie mamy co liczyć na ogromne mapy. Przypomnę, że to nie jest BATTLEFIELD. Każda gra z serii call of duty przyzwyczaiła nas do ciasnoty, walki na małym terenie. I myślę, że nie macie co być z tego faktu zawiedzeni.

Z samego trailera można wywnioskować parę ważnych rzeczy z ekwipunku. Przede wszystkim nóż elektryczny - tak to nazwę choć sam nie wiem co to dokładnie jest. Wiem tyle, że po zetknięciu się z danym obiektem wybucha jakby polem elektromagnetycznym i paraliżuje na chwile wroga co możecie zobaczyć na trailerze z tryby sieciowego gry. Zaskoczył mnie także tzw. "ptaszek" - maszyna o wyglądzie ptaka, ale tak naprawdę jest sterowana przez gracza i w pewnym momencie zamienia się w mini bombę. Ale jak to wszystko dokładnie wyglądać będzie? Nie wiem... i myślę, że dowiemy się po prostu w swoim czasie : ) To tyle z moich spostrzeżeń. Dzielcie się swoimi i wypowiadajcie się jeżeli możecie co myślicie przede wszystkim o grze i takim śmiałym posunięciu jak przeniesienie fabuły to przyszłości : )

Tutaj zamieszczę wam wstępne minimalne wymagania gry. Nie są one potwierdzone jeszcze, ale pojawiły się na stronie jednego z afrykańskich dystrybutorów gier:

Intel CPU: Celeron E1200 Dual-Core 1.6GHz lub AMD CPU: Athlon 64 x2 Dual Core 3600+
Nvidia GPU: GeForce GT 120
AMD GPU: Radeon HD 4550
Ram: 2GB
Direct X: DX9
HDD : 10GB

A tutaj poniżej trailer z gry i z trybu sieciowego:

[movie=youtube]x3tedlWs1XY&feature=relmfu[/movie]

[movie=youtube]Dre21lBu2zU&feature=player_embedded#![/movie]
Radon
Radon Odpowiedział(a) w Activision vs. EA - Episode 2... 12 lata temu ( 07-08-2012 19:26 )
Ponownie nowe filmiki z obu gier pojawiają się w przeciągu zaledwie kilku dni:
[movie=youtube]Bjd76ylll6E[/movie]
[movie=youtube]Dre21lBu2zU[/movie]

Moim zdaniem obie gry przyzwoicie wypadają na trailerach, ale jednak MoH trochę fajniej - bardziej świeżo i klimatycznie się prezentujeWink
Jak jest Waszym zdaniem? Smile
Radzio
Radzio Odpowiedział(a) w Assassin's Creed III ! 12 lata temu ( 03-08-2012 09:36 )
Re: Assassin's Creed III !
[movie=youtube]eFuOfQhTxqA&feature[/movie]

Trailer opowiada o sercu AC III czyli A.next Smile Zapowiada się bombowo Grin
Cheater
Cheater Odpowiedział(a) w Activision vs. EA - Episode 2... 12 lata temu ( 14-06-2012 18:33 )
Poczytałem o MOHW, poczytałem o BOII, i chyba wbrew tego że jestem fanem coda to MoH kupie w dniu premiery a BOII może w 2013, gameplay mnie zawiódł. A MoH świetnie wypadł.
M3
M3 Odpowiedział(a) w Activision vs. EA - Episode 2... 12 lata temu ( 30-05-2012 05:37 )
Zapewne duża część osób kupi BOII ja jednakże postawię na MoHa. Kupiłem MoH 2010 i jakoś mi przypadł do gustu, zawsze coś innego niż odgrzewane kotlety serii CoD. Najlepszy CoD to jest "czwórka" i tyle w temacie Smile
Black Ice
Black Ice Odpowiedział(a) w Activision vs. EA - Episode 2... 12 lata temu ( 25-05-2012 20:25 )
Radon dobrze gada.
Radon
Radon Odpowiedział(a) w Activision vs. EA - Episode 2... 12 lata temu ( 25-05-2012 12:43 )
BOII zginie? BOII już ma zapewnione przeżycie - w ciągu bodajże pierwszych kilku dni zamówiono 3 razy więcej pre-orderów niż w przypadku pierwszego Black Opsa, który przecież sprzedał się w rekordowej liczbie egzemplarzy.
Poza tym bez przesady nie hejtujcie tak tej gry. Przecież fakt, że MoH pewnie będzie lepszy, nie zmienia faktu, że BOII raczej będzie tak dobry jak poprzednie Call'e, i wart zagrania, zwłaszcza, ze mimo wykorzystywania podstarzałego silnika, parę ciekawych rozwiązań zaoferuje. Poza tym nowe realia, i nowa kampania będąca kontynuacją tej z poprzedniego BO także wyglądają ciekawie. Ja pewnie prędzej lub później się na niego skuszę.

Cytat

Reev napisał(a):
Ale taki klimat nie pasuje do Call of Duty. Takie coś pasuje np. do Crisisa albo do Mass Effect, ale nie do CoDa !!

A gdzie to jest napisane? W tytule "Call of Duty" jest jakaś wzmianka o tym, że akcja rozgrywać się ma w drugiej wojnie światowej, lub w ostateczności w czasach współczesnych? Moim zdaniem nie ma co płakać o to jak został osadzony BOII. Ludzie, którzy zajmują się tworzeniem tej gry znają się na rzeczy i na pewno wiedzą co robią, więc o realia przedstawione w tej grze ja się nie martwięSmile

A odnośnie Medal of Honor - polskie wydanie różni się od ogólnoświatowego postacią żołnierza GROMu na okładce. Bardzo ładnie ze strony EA, świetny zabieg marketingowySmile
www.gram.pl/upl/news/120120524173849.jpg
P
PTR Odpowiedział(a) w Activision vs. EA - Episode 2... 12 lata temu ( 24-05-2012 20:48 )
Szczerze? BOII zginie na tej wojnie, CoDów jest tyle, że pawia można puścić, a "Medali"? AA, PA, A i 2010(bez wersji na konsole) CoD się w końcu znudzi i bóg co jeszcze, jedyne CoDy które mi się podobały to 1, 2, 4 i MW3 za względu na "przetrwanie", A "Medal"? Podobał mi się każdy, brakuje tylko czegoś w stylu przetrwania, bo to jedyna rzecz która mi się podoba w CoDzie a nie ma jej u EA.
Cheater
Cheater Odpowiedział(a) w Activision vs. EA - Episode 2... 12 lata temu ( 23-05-2012 20:05 )
iLL - nie ma takiej rzeczy która by człowiekowi dogodziła -,- zawsze każdy bedzie na cos narzekac
Black Ice
Black Ice Odpowiedział(a) w Activision vs. EA - Episode 2... 12 lata temu ( 23-05-2012 15:42 )

Cytat

Reev napisał(a):
Ale taki klimat nie pasuje do Call of Duty. Takie coś pasuje np. do Crisisa albo do Mass Effect, ale nie do CoDa !!

A gdy się posłuchają płacz, ze CoD jest nudny i monotonny Shockkok:
R
Reev Odpowiedział(a) w Activision vs. EA - Episode 2... 12 lata temu ( 20-05-2012 12:33 )
Radon
Radon Odpowiedział(a) w Activision vs. EA - Episode 2... 12 lata temu ( 20-05-2012 11:59 )
Moim zdaniem też MoH będzie lepszy. Moja opinia z poprzedniego postu dotyczyła porównania przedstawionych dzisiaj reklam tych gier.
Chociaż akurat futurystyczna broń z BOII mi się podoba, lubię takie klimaty.
R
Reev Odpowiedział(a) w Activision vs. EA - Episode 2... 12 lata temu ( 20-05-2012 11:50 )
Jeśli tak myślisz, to jesteś w błędzie. BOII jest przeginką i to straszną. MW3 było w miarę, bo przyszłość była nie tak daleka. W BOII będą jakieś kosmiczne samoloty i bronie, które od samego patrzenia przyprawiają mnie o mdłości. MoH prezentuje się o wiele lepiej. Znając EA oni nie prezentują na początku wszystkiego. Każdy CoD od Treyarch jest denny.

Według mnie tą wojnę wygra MoH. Bez dwóch zdań.
Radon
Radon Odpowiedział(a) w Activision vs. EA - Episode 2... 12 lata temu ( 20-05-2012 09:38 )
Wojny ciąg dalszy:

[movie=youtube]iUWXycyPE6I[/movie]
[movie=youtube]5O2HdzOZtVk[/movie]

Tym razem chyba Call jest górą. Spot reklamowy pokazuje parę nowych ujęć, jest bardziej dynamiczny i chyba ma lepszą muzykę. Widać jednak bardzo dobrze, że graficznie BOII zdecydowanie wymięka przy MoH'u. Maksimum dla tego silnika wycisnął pierwszy Black Ops, i nowy silnik powinien pojawić się już w MW3.
Radzio
Radzio Odpowiedział(a) w Assassin's Creed III ! 13 lata temu ( 10-05-2012 17:55 )
JEST !! Udało się fanom serii AC odblokować nowy trailer ! Oto on :

[movie=youtube]x3RZkz2E7PE[/movie]

(Trzeba zwrócić uwagę, iż ten trailer jest na poprzednim silniku...a więc grafika i płynność ruchów będą jeszcze lepsze )
Recek
Recek Odpowiedział(a) w Assassin's Creed III ! 13 lata temu ( 07-05-2012 19:37 )
AssAssin's Creed 3? Podoba mi się pomysł umieszczenia akcji w Ameryce i zimowy krajobraz. Jednakże sama seria nie jest dla mnie jakaś szczególnie warta uwagi. To nie jest mój klimat, jeśli chodzi o epokę historyczną.
No tak, z jednej strony średniowiecze, czy tam wczesna nowożytność, ale z drugiej... Ameryka ma dość ciekawą historię. Może się skuszę, ale raczej nie będzie rewelacji i daruję sobie ten tytuł. Są ważniejsze premiery dla mnie w tym roku (Borderlands 2 Grin ).
Radzio
Radzio Odpowiedział(a) w Assassin's Creed III ! 13 lata temu ( 07-05-2012 18:25 )
[movie=youtube]25lqn7-8nFc#![/movie]
link

Udostępniać na tablicy
  • You can view all discussion threads in this forum.
  • You cannot start a new discussion thread in this forum.
  • You cannot start on a poll in this forum.
  • You cannot upload attachments in this forum.
  • You cannot download attachments in this forum.