Nie daj się zastraszyć, walcz, bij i strzelaj! Przeżywaj fantastyczne przygody!
Cytat
The highly anticipated 2nd trailer for Grand Theft Auto V debuts worldwide next week Wednesday, November 14th. Watch it here at the Rockstar Newswire and at http://www.rockst...mes.com/V.
Cytat
Slight napisał(a):
Już DLC zapowiedzieli, hahaha
Cytat
W Grand Theft Auto V pokierujemy postaciami Alberta DaSilvy, 42-letniego amerykanina z Puerto Rico, oraz Dougiego Vejo, młodego kryminalisty, który dopiero co przybył do miasta Los Santos. Pierwszy z bohaterów jest po rozwodzie, przechodzi kryzys wieku średniego, ma dwójkę dzieci oraz… sporo pieniędzy do zarobienia, ponieważ stracił oszczędności życia w ramach piramidy finansowej. Z kolei Dougie jest bardziej zainteresowany nowymi samochodami oraz możliwością ich modyfikowania i tuningowania – funkcja ta powraca do gry. Co do postaci, będziemy mogli je personalizować w zakresie ubrań, uczesania i zarostu, ale już nie za pośrednictwem siłowni i tatuaży.
Cytat
Ryan Cooper napisał(a):
Radzio uwierz ja obejrzałem prawie 4 sekwencje i gra jest tak długa że zaledwie koleś doszedł do Ratohnhake:tona (Connora) kiedy miał ja wiem 16 lat i dopiero uczył się polować, bo na początku gramy kimś innym konkretnie to Panem Kenway'em ojcem Connora.
PS. Jeszcze tylko 19 dni na PC.
Serwis NFSPolska.pl używa plików cookie do przechowywania informacji o sesji i analizowania danych w celu zapewnienia użytkownikom lepszej wrażeń z portalu.