Oh no! Where's the JavaScript? Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.
Need for Speed Zeal
Need for Speed Unbound
Need for Speed: Hot Pursuit (2010) Remastered
Need for Speed: Heat
Need for Speed: Payback
Need for Speed: Edge
Need for Speed (2015)
Need for Speed: No Limits
Need for Speed (film)
Need for Speed: Rivals
Need for Speed: Most Wanted (2012)
Need for Speed: The Run
Shift 2: Unleashed
Need for Speed: Hot Pursuit (2010)
Need for Speed: World
Need for Speed: Nitro
Need for Speed: Shift
Need for Speed: Undercover
Need for Speed: ProStreet
Need for Speed: Carbon
Need for Speed: Most Wanted (2005)
Need for Speed: Underground 2
Need for Speed: Underground
Need for Speed: Hot Pursuit 2
Need for Speed: Porsche 2000
Need for Speed: Road Challenge
Need for Speed III: Hot Pursuit
Need for Speed II
The Need for Speed
30 LAT SERII NFS
Forum dyskusyjne

Akcja / Przygodowe

Nie daj się zastraszyć, walcz, bij i strzelaj! Przeżywaj fantastyczne przygody!

527 posty

Ostatnia aktywność, 14-11-2012 20:55 przez Gwozdek
G
Gwozdek Odpowiedział(a) w Grand Theft Auto V 12 lata temu ( 14-11-2012 20:55 )
Re: Grand Theft Auto V

Cytat

Se3a napisał(a):
Widzę że niektórzy lektorzy z chociażby GTA SAN Andreas, użyczą głosu postaciom w GTA V Smile to fajnie bo na prawdę obsada podkładająca głos w SA, była idealna.

Słucham? Gdzie niby na trailerze można usłyszeć osobę, która już występowała w SA?
Slight
Slight Odpowiedział(a) w Grand Theft Auto V 12 lata temu ( 14-11-2012 20:10 )
Ciekawe czy znowu usłyszymy Samuel'a L. Jacksona Grin Tennepenemu super podłożył głos Grin
Se3a
Se3a Odpowiedział(a) w Grand Theft Auto V 12 lata temu ( 14-11-2012 19:54 )
Widzę że niektórzy lektorzy z chociażby GTA SAN Andreas, użyczą głosu postaciom w GTA V Smile to fajnie bo na prawdę obsada podkładająca głos w SA, była idealna.
Inventer89
Inventer89 Odpowiedział(a) w Grand Theft Auto V 12 lata temu ( 14-11-2012 19:44 )
EPICKO!!! Pokłony dla R*!
Siekierka
Siekierka Odpowiedział(a) w Grand Theft Auto V 12 lata temu ( 14-11-2012 18:28 )
Oh My GOOOOOSH! It's so beautiful!

Wygląda obłędnie i zapowiada się obłędnie. Nie mogę się doczekać...
Slight
Slight Odpowiedział(a) w Grand Theft Auto V 12 lata temu ( 14-11-2012 18:26 )
Kupuję w dniu premiery!!! Grin
Radon
Radon Odpowiedział(a) w Grand Theft Auto V 12 lata temu ( 14-11-2012 17:25 )
Nie wierzyłem, że trailer GTA V może się tak po prostu pojawić.
Black Ice
Black Ice Odpowiedział(a) w Grand Theft Auto V 12 lata temu ( 14-11-2012 17:20 )
EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEPIC. Chce *_*
Danio
Danio Odpowiedział(a) w Grand Theft Auto V 12 lata temu ( 14-11-2012 17:19 )
Będzie KUR*WA CIEKAWIE!!!
G
Gwozdek Odpowiedział(a) w Grand Theft Auto V 12 lata temu ( 14-11-2012 17:11 )
Trailer numer 2!

[movie=youtube]Vzue74y7A84[/movie]
Skazo
Skazo Odpowiedział(a) w Assassin's Creed III ! 12 lata temu ( 14-11-2012 10:38 )
Re: Assassin's Creed III !
Chciałbym się dowiedzieć, jak wygląda sprawa z preorderami w Empiku. Zdarzyło się komuś, że zamawiając grę w preorderze (jakiegoś Assassina) z Empiku, dostał ją jeszcze przed premierą? To tak z ciekawości pytam, bo ogólnie ja odbiór Join or Die na PC mam niby na 23-ego, i zastanawiam się czy oni tak po prostu sobie te 2 dni dołożyli, żeby mieć na zapas i grę dostanę 21-ego, czy faktycznie dopiero te 2 dni po premierze ?
Inventer89
Inventer89 Odpowiedział(a) w Grand Theft Auto V 12 lata temu ( 13-11-2012 17:37 )
Toć żartowałem, wiem że różnice miedzy GTA są ogromne. Ja chyba podobnie wyczekuję na NFS i GTA. Pewnie gdybym miał konsolę, to bym wyczekiwał bardziej, a tak... nie będzie dla mnie tego elementu zaskoczenia, pewnie połowę informacji przeczytam z licznych recenzji i testów po premierze... Zupełnie inaczej niż w przypadku NFS gdzie startujemy razem z konsolowcami.
Slight
Slight Odpowiedział(a) w Grand Theft Auto V 12 lata temu ( 13-11-2012 17:29 )

Cytat

Inventer89 napisał(a):

Cytat

Slight napisał(a):
Tak Grin Pierwsza gra na którą się nie mogę doczekać, pierwszy raz od wielu, wielu lat...

Ekhu, ekhu... taki słowa na forum NFS? Grin Ja też się nie mogę doczekać, bo przerwy między kolejnymi częściami są długie, ale zawsze warte czekania. Niestety nie mam konsoli, więc moje oczekiwanie będzie dłuższe o około rok, ale wiem, że będzie warto. To chyba jedyny producent, który nie zawodzi i daje prawdziwy WOW na płytach.

Inv, czy to coś złego że tak pisze? Na NFS'a już nie mają totalnie pomysłów, a inne serie/gry cierpią przez wydawców jak np. Battlefield czy Call of Duty, a znajdzie się jeszcze tona innych. Ludzie od GTA, ci wydający i ci robiący jakoś tak nie popadli w szał pieniędzy, w masowe wydawanie DLC(2008 ostatni normalny rok dla graczy pod względem dodatków.) Robią świetne produkty na które jest aż chęć wydania tych 120zł, w moim przypadku 200zł. Ostatni raz na jakąś grę czekałem jakieś 5 lat temu... Dobra czekamy na trailera Grin
Se3a
Se3a Odpowiedział(a) w Grand Theft Auto V 12 lata temu ( 13-11-2012 17:15 )
Bo oni, wypalony produkt tworzą dalej i ulepszają a nie zmieniają pod każdym względem każdą kolejną część, jak w przypadku NFS'a...
Inventer89
Inventer89 Odpowiedział(a) w Grand Theft Auto V 12 lata temu ( 13-11-2012 17:14 )

Cytat

Slight napisał(a):
Tak Grin Pierwsza gra na którą się nie mogę doczekać, pierwszy raz od wielu, wielu lat...

Ekhu, ekhu... taki słowa na forum NFS? Grin Ja też się nie mogę doczekać, bo przerwy między kolejnymi częściami są długie, ale zawsze warte czekania. Niestety nie mam konsoli, więc moje oczekiwanie będzie dłuższe o około rok, ale wiem, że będzie warto. To chyba jedyny producent, który nie zawodzi i daje prawdziwy WOW na płytach.
Slight
Slight Odpowiedział(a) w Grand Theft Auto V 12 lata temu ( 13-11-2012 17:07 )
Danio
Danio Odpowiedział(a) w Grand Theft Auto V 12 lata temu ( 13-11-2012 17:05 )
Już jutro jest 2 trailer?
Se3a
Se3a Odpowiedział(a) w Grand Theft Auto V 12 lata temu ( 13-11-2012 16:58 )
Myślę że tym razem nie będzie takiego problemu Wink
Lucek
Lucek Odpowiedział(a) w Grand Theft Auto V 12 lata temu ( 13-11-2012 11:39 )
Czekam z niecierpliwością. Oby nie było takich problemów z działaniem gry jak w IV. Pamiętam, że kupiłem płytkę i już przy instalacji były problemy. Mam nadzieję że tym razem, popracują nad doszlifowaniem produktu.
Se3a
Se3a Odpowiedział(a) w Grand Theft Auto V 12 lata temu ( 12-11-2012 02:38 )
Ja w tą rewolucję zagram już na konsoli, także tym bardziej nie mogę się doczekać Smile
  • You can view all discussion threads in this forum.
  • You cannot start a new discussion thread in this forum.
  • You cannot start on a poll in this forum.
  • You cannot upload attachments in this forum.
  • You cannot download attachments in this forum.