Re: Problem z rozdzielczoscią Nie zmienisz rozdzielczości w menu, bynajmniej ja do czegoś takiego nie doszedłem. Jest to naprawdę dziwne, ale chyba tak to zostało zrobione...
Re: Problem z rozdzielczoscią Mam ustawione na 1024x768 i podczas wyścigu ta rozdzielczość jest, ale w menu głównym zmniejsza się na 800x600 niezależnie ode mnie, mimo że ustawione mam na 1024x768 i tylko w menu głównym tak jest.
Re: Problem z rozdzielczoscią Faktycznie ;p No niestety ci nie pomogę . Chyba że sprawdź jaką masz ustawioną rozdzielczość ekranu i w grze; ustaw na takie same.
Re: Problem z rozdzielczoscią Przejdę od razu do sedna sprawy. Otóż kiedy włączam grę mam rozdzielczość 800x600, a gdy już ładuje mi się wyścig mam rozdzielczość przez ze mnie ustawianą na 1024x768. Nie rozumiem dlaczego tak jest i czy istnieje rozwiązanie tego problemu? Może to normalne, nie pamiętam już jak to było w tamtych czasach.
benek Odpowiedział(a) w Przoszę o Pomoc !
14 lata temu ( 08-01-2011 10:12 )
Re: Przoszę o Pomoc ! Ryan to nie jest wina płyty. Wcześniej też ją instalowałem i było ok. a płyta anie ryski nie ma... Spróbuję zaraz jeszcze raz zainstalować
Edit// Problem już rozwiązany. Nie wiem jakim cudem ;D
Dominik Odpowiedział(a) w Przoszę o Pomoc !
14 lata temu ( 08-01-2011 09:30 )
Re: Przoszę o Pomoc ! Mi sie wydaje,ze jak masz U1 oryginal plytke to natrafiles na felerna wersie.Pozycz od kogos U1 i wgraj je i zobacz czy tez sie tak robi.Albo gra Ci sie nie doinstalowala.Ja tak mialem z MW
Skazo Odpowiedział(a) w Przoszę o Pomoc !
14 lata temu ( 08-01-2011 00:03 )
Re: Przoszę o Pomoc ! Poszukaj czy nie ma jakiegoś patcha czy coś w tym stylu. Pamiętam że też miałem podobny problem że gra nagle gwałtownie przyspieszała i musiałem jakiś patch ściągnąć. Coś tam z prockiem było, nie pamiętam już co bo to dawno było ale na jakimś forum to wyczytałem i było ok. Tak więc poszukaj coś na ten temat na google.
Sudri Odpowiedział(a) w Przoszę o Pomoc !
14 lata temu ( 07-01-2011 23:40 )
Re: Przoszę o Pomoc ! Format lub ewentualnie nowe sterowniki do karty graficznej
kryset1997 Odpowiedział(a) w Przoszę o Pomoc !
14 lata temu ( 07-01-2011 21:14 )
Re: Przoszę o Pomoc ! To weź CoD4 zrzuć sobie na płytkę 8,5 gb i zrób formata albo przerzuć sobie go na inny dysk
A masz w niej patche wgrane ?
Nie kaleczmy języka:/
"Przeżuć" to możesz gumę. Zgadzam się z McRae.
14 lata temu ( 07-01-2011 19:06 )
Re: Przoszę o Pomoc ! Hmmm... No raczej formata nie zrobię bo stracę sporo rzeczy w CoD4 więc to odpada. Postaram się jutro odinstalować i zainstalować znowu. Dzięki za propozycję i liczę jeszcze na jakieś
Se3a Odpowiedział(a) w Przoszę o Pomoc !
14 lata temu ( 07-01-2011 18:52 )
Re: Przoszę o Pomoc ! Moja propozycja to, format dysku.
Inaczej chyba nic ci na to nie poradzę.
Miałem ten sam problem w Underground i wiem że po formacie było ok.
14 lata temu ( 07-01-2011 18:49 )
Re: Przoszę o Pomoc ! Ale chodzi o to że ja ledwo jak włączę kompa to już się to dzieje w grze. W innych grach tak nie mam. w ogóle jakoś szybko się ładuje... Coś jest nie tak.
Radzio Odpowiedział(a) w Przoszę o Pomoc !
14 lata temu ( 07-01-2011 18:29 )
Re: Przoszę o Pomoc ! Heh..ja tak mam z każdą częścią NFS jak gram w nią już około 1 H 30 min to mi się takie coś robi..nic tylko wyłączyć kompa aby odpoczął..
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Serwis NFSPolska.pl używa plików cookie do przechowywania informacji o sesji i analizowania danych w celu zapewnienia użytkownikom lepszej wrażeń z portalu.