Siema. Mam problem z grą NFS U1. A powiem wam dokładnie o co chodzi. Pisałem o tym w SB ale nikt nie odpowiadał. wkleję tu to co napisałem. I dopiszę coś jeszcze :)
Co ja mam zrobić jak mi w NFS U1 jak kliknę lekko to od razu na koniec przeskakuje. Czułość jest za duża a gra świeżo zainstalowana. I jeszcze jak zmieniam auto żeby mieć inne to ono szybko przyjeżdża A pamiętam że kiedyś ono powolutku jechało. Bardzo proszę o pomoc ! Aha i jeszcze auta jakoś agresywnie skręcają Przed chwilą włączyłem wyścig DRIFT i auto miało takiego kopa że masakra. To wyglądało tak jak niektóre przyśpieszone filmy na YT. Żadnego wirusa nie mam i moda też. Gra jest oryginalna.
PSN: benek8
Origin: benek8
Heh..ja tak mam z każdą częścią NFS jak gram w nią już około 1 H 30 min to mi się takie coś robi..nic tylko wyłączyć kompa aby odpoczął..
Ale chodzi o to że ja ledwo jak włączę kompa to już się to dzieje w grze. W innych grach tak nie mam. w ogóle jakoś szybko się ładuje... Coś jest nie tak.
Moja propozycja to, format dysku.
Inaczej chyba nic ci na to nie poradzę.
Miałem ten sam problem w Underground :) i wiem że po formacie było ok.
Dzisiaj na jutro pewnie czekam bez strachu,
Wita mnie świt, witam go na luzaku,
Radości łzy i smutku pół na pół,
Cały czas życiu stawiam czoła bez strachu!
Hmmm... No raczej formata nie zrobię bo stracę sporo rzeczy w CoD4 więc to odpada. :( Postaram się jutro odinstalować i zainstalować znowu. Dzięki za propozycję i liczę jeszcze na jakieś
To weź CoD4 zrzuć sobie na płytkę 8,5 gb i zrób formata albo przerzuć sobie go na inny dysk
A masz w niej patche wgrane ?
Nie kaleczmy języka:/
"Przeżuć" to możesz gumę. Zgadzam się z McRae.
Format lub ewentualnie nowe sterowniki do karty graficznej :)
Poszukaj czy nie ma jakiegoś patcha czy coś w tym stylu. Pamiętam że też miałem podobny problem że gra nagle gwałtownie przyspieszała i musiałem jakiś patch ściągnąć. Coś tam z prockiem było, nie pamiętam już co bo to dawno było ale na jakimś forum to wyczytałem i było ok. Tak więc poszukaj coś na ten temat na google.
Mi sie wydaje,ze jak masz U1 oryginal plytke to natrafiles na felerna wersie.Pozycz od kogos U1 i wgraj je i zobacz czy tez sie tak robi.Albo gra Ci sie nie doinstalowala.Ja tak mialem z MW
Ryan to nie jest wina płyty. Wcześniej też ją instalowałem i było ok. a płyta anie ryski nie ma... Spróbuję zaraz jeszcze raz zainstalować :)
Edit// Problem już rozwiązany. Nie wiem jakim cudem ;D