Re: Underground 1 - Save Game Napisałem przecież, że jeden save ma to czego ja nie mam, a nie ma czegoś co ja mam, oryginał mam, full install.
Odpowiedz Dzonego trochę mnie zastanawia czy rzeczywiście coś dostane, ileś repa muszę nabić, czy na wyższym poziomie trudności pojechać???
Otóż mam skończonego Underground'a 1 lecz nie mam odblokowanych wszystkich części, spoilerów, masek itp. jednego wide body i kilku vinyli w tym tych unique vinyls. więc mógłby by mi ktoś doradzić jak mam to odblokować??? Ewentualnie save'a podesłać??? Byłbym wdzięczny za pomoc.
PS. Z neta ściągnąłem Save'a, lecz też było jedno widebody ale to drugie którego nie mam, było kilka partsów więcej niż ja mam, a kilku nie było tych co ja mam. Dziwne to trochę.
Slight Odpowiedział(a) w Anti - Aliasing
13 lata temu ( 08-11-2011 18:54 )
Re: Anti - Aliasing Siema!
Otóż by polepszyć sobie nieco grafikę, w CCC (Control Panel Center) ustawiłem sobie AA X4. Włączam Underground'a, wszystko ładnie, pięknie chodzi no ale ciągłe zmienianie w CCC wygładzanie krawędzi mnie denerwuje. Teraz nasuwa się moje pytanko, czy da radę zrobić tak, by sam ustawiał się AA X4 przy włączaniu się U1 i wyłączał się przy wyjściu z U1???
Wyłączać AA muszę bo mam inne gry i aplikacje więc wiecie...
Posiadam Windows XP.
Re: NFS Underground - Gdzie wgrać save'a ? Se3a, On ma Windows7
C:\Users\Nazwa_użytkownika\AppData\Local\NFS Underground 2
Oczywiście wszystkie pliki muszą być odkryte.
Down: Ajć, sory, nie doczytałem. ;/
Re: NFS Underground - Gdzie wgrać save'a ? Elo , mam problem - otóż nie wiem gdzie wgrać save'a do NFS Underground. Razem z Radonem próbowaliśmy zgadnąć , gdzie ten folder jest , ale nic z tego. Jakby co , mam Windows 7. Ktoś pomoże ?
Re: Problem z rozdzielczoscią Nie zmienisz rozdzielczości w menu, bynajmniej ja do czegoś takiego nie doszedłem. Jest to naprawdę dziwne, ale chyba tak to zostało zrobione...
Re: Problem z rozdzielczoscią Mam ustawione na 1024x768 i podczas wyścigu ta rozdzielczość jest, ale w menu głównym zmniejsza się na 800x600 niezależnie ode mnie, mimo że ustawione mam na 1024x768 i tylko w menu głównym tak jest.
Re: Problem z rozdzielczoscią Faktycznie ;p No niestety ci nie pomogę . Chyba że sprawdź jaką masz ustawioną rozdzielczość ekranu i w grze; ustaw na takie same.
Re: Problem z rozdzielczoscią Przejdę od razu do sedna sprawy. Otóż kiedy włączam grę mam rozdzielczość 800x600, a gdy już ładuje mi się wyścig mam rozdzielczość przez ze mnie ustawianą na 1024x768. Nie rozumiem dlaczego tak jest i czy istnieje rozwiązanie tego problemu? Może to normalne, nie pamiętam już jak to było w tamtych czasach.
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Serwis NFSPolska.pl używa plików cookie do przechowywania informacji o sesji i analizowania danych w celu zapewnienia użytkownikom lepszej wrażeń z portalu.