Re: Problem z ukończeniem instalacji UG2 Juz sie mecze z tym chyba godzine. Chodzi o to, ze przy 100% instalacja sie zatrzymuje i chyba probuje skopiowac plik speed2.exe ale za nic nie umie tego zrobic. Jakies pomysly?
// Milex1977 Zmiana nazwy tematu
Inventer89 Odpowiedział(a) w Anty-Aliasing UG2
9 lata temu ( 28-01-2016 15:09 )
Re: Anty-Aliasing UG2 Pobierz program Speccy i podaj najważniejsze dane procesora, grafiki i RAMu.
Allure Odpowiedział(a) w Anty-Aliasing UG2
9 lata temu ( 03-01-2016 15:44 )
Re: Anty-Aliasing UG2 Szczerze, to sam nie wiem co się kryje w środku mojej "maszyny". Nigdy w nim nic nie wymieniałem ani nie grzebałem w żadnych panelach, wszystkie sterowniki poinstalowane, powinno być tak jak przed formatem, nie wiem co mu dolega. ;/
Inventer89 Odpowiedział(a) w Anty-Aliasing UG2
9 lata temu ( 03-01-2016 13:13 )
Re: Anty-Aliasing UG2 A jaki to dokładnie sprzęt? Nie ma przypadkiem jakiejś zintegrowanej grafiki na płycie głównej oprócz tej nVidii? Bo brak AA najczęściej pojawia się właśnie przy uruchamianiu gry na grafice zintegrowanej.
xKajzerGaming007 Odpowiedział(a) w Anty-Aliasing UG2
9 lata temu ( 03-01-2016 12:08 )
Re: Anty-Aliasing UG2 Masz od niej najnowsze stery? Bo potrzeba wejść do panelu właśnie :/
9 lata temu ( 03-01-2016 12:06 )
Re: Anty-Aliasing UG2 Nawet wejść w panel karty pamięci nie mogę, wyp****ala z błędem, że pliku "mmc.exe" znaleźć nie może. Ale kartę mam Nvidii, z tego co mi wiadomo, niestety nie wiem jaką dokładnie. Bardzo starą bynajmniej.
xKajzerGaming007 Odpowiedział(a) w Anty-Aliasing UG2
9 lata temu ( 03-01-2016 12:02 )
Re: Anty-Aliasing UG2 Nvidia czy radeon m8?
9 lata temu ( 03-01-2016 11:34 )
Re: Anty-Aliasing UG2 Kolejny problem, znów UG2, tym razem chodzi o brak opcji włączenia AA w opcjach, mimo tego, że wszystko jest zrobione tak jak powinno być, wszystkie sterowniki dot. grafiki są zainstalowane, ogólnie wszystko jest zrobione tak jak powinno. (przypominam, że robiłem format dysku i od nowa instalowałem system, Windows XP)
Re: Problem z save'em, Underground 2 Zadziała nawet po reinstallu systemu i formacie dysku? Bo mi cholernie na tym zależy. Poza tym, nie wiem, czy ten folder ukryty nie jest.
Re: Problem z save'em, Underground 2 Cześć i czołem.
Kto widział sb ten wie, kto nie to mówię: robiłem format dysku.
I mam problem: usunęło się dosłownie wszystko, zapisy stanu gry z UG2 przede wszystkim, folder Dane Aplikacji, w którym zapisy powinny zostać zapisane nie istnieje. I tu dochodzimy do mojego pytania: czy jest jakiś sposób na odzyskanie tego folderu? Reinstall systemu nie zdziałał za dużo i nie wiem co zrobić. Proszę o pomoc.
Dodam, że śmigam na Windows XP i nigdy z czymś takim się nie spotkałem.
xKajzerGaming007 Odpowiedział(a) w Ustawienia PADA
9 lata temu ( 30-12-2015 12:04 )
Re: Ustawienia PADA w sterowaniu i włącz analog
Dzonson Odpowiedział(a) w Ustawienia PADA
9 lata temu ( 30-12-2015 10:35 )
Re: Ustawienia PADA Siemanko zakupiłem sobie ostatnio pada i chciałem pograć sobie nim w nfs ug2.
Sprawa wygląda tak że lipa się gra jak szybko mogę zrobić ustawienia które mi się podobają.
laster Odpowiedział(a) w problem U2
10 lata temu ( 29-05-2015 12:14 )
Re: problem U2 Inverter89 Dzięki za pomoc ściągnąłem pacha włączyłem tryb zgodności z win xp, uruchomiłem grę jako administrator i problem zniknął
Inventer89 Odpowiedział(a) w problem U2
10 lata temu ( 28-05-2015 16:49 )
Re: problem U2 A patcha zainstalowałeś? Najnowszy znajdziesz w naszym dziale Download.
laster Odpowiedział(a) w problem U2
10 lata temu ( 28-05-2015 14:57 )
Re: problem U2 Nie używam żadnych modyfikacji
Inventer89 Odpowiedział(a) w problem U2
10 lata temu ( 28-05-2015 14:07 )
Re: problem U2 Może gra się źle zainstalowała - zarówno na Windows 7 i Windows 8 gra zapamiętuje ustawienia i nie ma z tym problemu. Jeszcze powiedz mi czy korzystasz z jakiś modyfikacji - być może modyfikowane pliki zmniejszają stabilność gry.
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Serwis NFSPolska.pl używa plików cookie do przechowywania informacji o sesji i analizowania danych w celu zapewnienia użytkownikom lepszej wrażeń z portalu.