Re: Ulubione samochody w Rockport Ja do pościgów miałem golfa, potem corvette, a w karierze fiat punto, mazda rx-8, carrera s i carrera gt, którymi świetnie mi się jeździło.
Re: Ulubione samochody w Rockport W pościgach z policją w karierze jeździłem tylko Lancerem Evo. A ogólnie lubiłem jeździć Mazdą RX-7, Lancerem , Suprą, Cobaltem i Clio.
Re: Ulubione samochody w Rockport RX-8 można większość gry przejść. Nie mnie dziwi fakt C-GT, bo to według mnie najlepsze auto w grze. Do pościgów każde auto biorę, ważne żeby tylko uciec w efektowny sposób ;p
Re: Ulubione samochody w Rockport Ja całą karierę przechodziłem Mazdą RX-8 Tak po za tym to lubiłem Porsche Carrera GT i Gallardo Głównie to nimi szalałem w starym MW
Re: Ulubione samochody w Rockport Most Wanted to głównie pościgi policyjne, do których potrzebny był szybki i zwrotny samochód. Jakie są wasze ulubione samochody? Którymi najlepiej się ścigało w pojedynkach, a którymi uciekało przed policją?
Ja do wyścigów używałem, a jakże by inaczej: wszystkich modeli Porsche, a najbardziej uwielbiałem Carrerę GT. Do pościgów (po skończeniu kariery) mniej więcej po równo Carrerę GT i Mercedesa SLR McLarena - bardzo zwrotne i bardzo szybkie
Re: Need For Speed Most Wanted - Drift Super driftujesz . Też bym chciał popróbować ale nie mam kierownicy ,a gdzieś czytałem ,że bez niej to się nie da. Czy tylko Lancer'em da się driftować w MW?
Re: Need For Speed Most Wanted - Drift Ja chyba znów zacznę trenować i zrobię wielki powrót, ale tym razem chyba się troszkę bardziej przyłożę do driftów ale to jeszcze nie jest pewne, bo teraz przeniosłem się z wirtualnego driftu do rc 1:10
Re: Need For Speed Most Wanted - Drift Chciałem założyć temat o drifcie właśnie, ale widzę że już jest, fajnie Demi że wrzuciłeś naszą bitwę, to ja dodam troszkę od siebie
Re: Jak edytować teksturę? Radzio, nawet mnie nie denerwuj... LINK - wykorzystał bym tego moda, ale ten jest bardzo brzydko wykonany.
You can view all discussion threads in this forum.
You can start a new discussion thread in this forum.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Serwis NFSPolska.pl używa plików cookie do przechowywania informacji o sesji i analizowania danych w celu zapewnienia użytkownikom lepszej wrażeń z portalu.