MadaFaster Odpowiedział(a) w Co polecacie
9 lata temu ( 06-01-2016 21:12 )
Re: Co polecacie Kuba, to podrzuć setupy do 240 na dragi xD i ewentualnie na inne autka do tej dyscypliny
Radzio Odpowiedział(a) w Co polecacie
9 lata temu ( 06-01-2016 16:15 )
Re: Co polecacie W sumie to pamiętam tylko, że do dragu miałem Dodge Charger R/T (do stania na 2 kołach). Do driftu najlepsza jest według mnie Mazda RX-7 (dokładnie ta którą jeździ król driftu).
Kubaa Odpowiedział(a) w Co polecacie
9 lata temu ( 06-01-2016 14:48 )
Re: Co polecacie Spoko. Zaraz wrzucę mały gameplay z RX-8
EDIT: Trzymaj
[movie=youtube]_ETq_b-rO18[/movie]
9 lata temu ( 06-01-2016 14:45 )
Re: Co polecacie A to spoko Ale i tak karierę robię od nowa, za dużo kasiory poszło w błoto xD
9 lata temu ( 06-01-2016 14:23 )
Re: Co polecacie Nie, klikasz 2 i zmieniasz sobie tryb. Z tym, że malowanie i ustawienia musisz robić od nowa. Części wszystkie zostają.
9 lata temu ( 06-01-2016 13:34 )
Re: Co polecacie A jak przekonwertować jak mam np 350z na grip, a chcę np na drift? Muszę kupić?
9 lata temu ( 06-01-2016 13:30 )
Re: Co polecacie Na draga mocno polecam GTO (dostaniesz przy wygranej w pierwszym evencie React Team Session) lub Suprę (również dostaniesz za wygranie jednego z eventów tej imprezy), spokojnie starczą Ci do końca gry, a narazie możesz przekonwertować 240SX, wystarczy na BattleMachine. Na grip polecam Imprezę, R34 lub Evo X. Ja osobiśce używam RX-8, ale to już dla bardziej zaawansowanych graczy. Na drift polecam Zetkę, AE86, 240SX, RX-7 też jest całkiem całkiem, ja używam Caymana. A na SC Porsche 911 Turbo lub GT2, są mega stabilne, mają przyzwoitą prędkość maksymalną ( w zależności od ustawień nawet 422km/h ) i nie kosztują majątku jak Zonda, ja jeżdżę Evo IX.
W tej grze ustawienia samochodu są mega ważne, dzięki nim z syfu, którym nikt nie jeździ można zrobić monstum do niszczenia wszystkich.
9 lata temu ( 06-01-2016 12:41 )
Re: Co polecacie Siemka, gram w PSa i największy problem teraz mam z wyścigami Drag, gdyż mimo zmian biegów na perfekt Cobalt mi się krztusi i traci wigor. Montowałem ulepszenia zwiększające moc auta i doinwestowałem w gumy, ale kasa poszła w błoto i nie miałem takich rezultatów jakich oczekiwałem. Sprzedałem Chevroleta w cholerę i myślę nad kupnem innego auta do dragu. Rozmyślam nad Subarynką, ale dla pewności chcę się Was spytać, bo może polecicie mi coś o wiele lepszego i żeby mi posłużyło przynajmniej na całe Battle Machine xD.
Co do auta na grip to wygrałem zetkę i nie narzekam No i jeszcze Drift i Speed Challenge, którego jeszcze nie mam ale się spytam zawczasu
MadaFaster Odpowiedział(a) w Zwiecha
9 lata temu ( 05-01-2016 16:43 )
Re: Zwiecha No przecież po Polsku jest bo z Origina xD
Inventer89 Odpowiedział(a) w Zwiecha
9 lata temu ( 05-01-2016 16:12 )
Re: Zwiecha A jaką masz wersję językową gry? Jeśli polską, to EU.
9 lata temu ( 05-01-2016 14:42 )
Re: Zwiecha Btw jaki to będzie patch dokładnie bo się gubię
Inventer89 Odpowiedział(a) w Zwiecha
9 lata temu ( 05-01-2016 14:33 )
Re: Zwiecha Popieram ustawienie zgodności i uruchomienie jako admin. Ponadto zainstaluj patch z naszego downloadu.
laster Odpowiedział(a) w Zwiecha
9 lata temu ( 05-01-2016 14:30 )
Re: Zwiecha Spróbuj ustawić zgodność i uruchom jako administrator mi pomogło
9 lata temu ( 05-01-2016 13:51 )
Re: Zwiecha Siemka, pobrałem i zainstalowałem NFS PS (thx Kubaa za passy), zaczynam ogrywać karierę aż do momentu Dragów w Battle Machine. Zrobiłem wszystkie 3 wyścigi i jak miałem podsumowanie całej imprezy, wcisnąłem Enter by wyjść do menu gry, a tu zwiecha. Wszystko działało, muzyczka grała, kursorem mogłem ruszać, pomiędzy kafelkami mogłem przeskakiwać jak klikałem strzałki, ale za chiny do menu nie mogłem przejść ;/ Dopiero wyjście do pulpity i opcja "zamknij wszystkie okna" i kolejne wejście do gry i druga próba przejścia pierwszej imprezy dragowej pomogła... chcę zrobić drugą imprezę dragową i ten sam problem po zakończeniu serii :p Ktoś coś
Re: NFS ProStreet a Windows 8.1 Możliwe. Mam zainstalowane wszystkie NFSy od U2 i przejrzałem EXEki i nfs.exe ma również Undercover, który nie ma problemu z uruchomieniem, nawet gdy EXE ProStreeta nazywa się identycznie... Chyba nie doszukamy się tu logiki.
Re: NFS ProStreet a Windows 8.1 Po pierwsze, U1 i MW miał prostą zabawę, wyciągałeś jeden z plików .exe ze swojego folderu, instalowałeś drugiego i działa.
Po drugie, możliwe że znam rozwiązanie problemu.
Nie daję głowy, ale czy Need For Speed nie był prezentowany na PC? Jeśli tak, musiał stać na Nvidii, a jeśli tak, musiał coś na jego temat mieć i pewnie miał to w najnowszych sterownikach. Dlatego nfs.exe się kłóci z "nieistniejącym" nfs.exe(2015).
Re: NFS ProStreet a Windows 8.1 Jak to modyfikować rejestr? Wystarczyło zainstalować jedną z tych gier, zmienić nazwę pliku exe (albo całego folderu), zainstalować drugą grę i przywrócić poprzednią nazwę exe/folderu. Nie trzeba było modyfikować rejestru
Re: NFS ProStreet a Windows 8.1 Rzeczywiście, dzięki, potwierdzam, że teraz wszystko gra na nVidii No to chyba wiemy jak się będzie nazywał EXE nowego NFSa i już możemy przypuszczać, że znów trzeba będzie modyfikować rejestr by móc zainstalować obie gry jak to jest w przypadku U1 i MW'05.
Re: NFS ProStreet a Windows 8.1 Spróbowałem odpalić u siebie tego NFS-a po paru tygodniach niegrania i rzeczywiście, zaczął się sypać - co jest o tyle dziwne, że wcześniej na tym samym sprzęcie działał prawidłowo. Wiecie, co u mnie pomogło? Zmiana nazwy pliku wykonywalnego. Gra teraz działa stabilnie, jak dawniej.
Wygląda na to, że w którejś wersji sterowników Nvidia coś schrzaniłą i po prostu profil ProStreeta ma jakieś ustawienie, które powoduje takie a nie inne zachowanie gry. Tak więc PTR - zamiast uruchamiać grę na Intelu, spróbuj zrobić to, co ja. Zobaczymy, jak się wtedy zachowa Twój ProStreet.
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Serwis NFSPolska.pl używa plików cookie do przechowywania informacji o sesji i analizowania danych w celu zapewnienia użytkownikom lepszej wrażeń z portalu.