Re: Nvidia napędza Need for Speed World - konkurs!
Jeśli jesteś fanem gier wyścigowych z serii Need for Speed oraz sprzętu NVIDIA to mamy dla Ciebie dobrą wiadomość. Przygotowaliśmy konkurs, w którym możesz wygrać jedną ze świetnych nagród. Zagraj w Need for Speed World i pomaluj jeden z samochodów, wykorzystując swoją wyobraźnię i talent, a będziesz mieć szansę na zgarnięcie jednej z następujących nagród:
10 gier Need for Speed Most Wanted w wersji cyfrowej do pobrania
20 Pakietów Startowych do gry Need for Speed World (w postaci kodów; Pakiet startowy zawiera m.in. 3 samochody oraz 8000 punktów SpeedBoost - wirtualnej waluty wykorzystywanej w grze Need for Speed World)
10 koszulek ze Szponem NVIDIA
2 myszki NVIDIA
Need for Speed World jest dynamiczną, darmową grą sieciową, stworzoną specjalnie na platformę PC, w której gracze mogą ścigać się w wyścigach ulicznych lub uciekać przed policją ze swoimi znajomymi i ludźmi z całego świata. Zdobywaj i tuninguj nowe samochody, których w Need for Speed World jest mnóstwo, zarówno najnowszych supermaszyn, jak i klasycznych ikon motoryzacji. Zaproś znajomych do wspólnej rywalizacji w trzech rodzajach wyścigów lub dołącz do drużynowej ucieczki przed policją, aby wykazać się najlepszymi umiejętnościami współpracy. Zostań poszukiwaczem skarbów - codziennie odnajduj ukryte na mapie świata klejnoty i zgarniaj za nie nagrody!
Co muszę zrobić?
Aby wziąć udział w konkursie należy zarejestrować się na stronie
http://www.world.needforspeed.com, a następnie pobrać i zainstalować darmową grę Need for Speed World.
Wykorzystując obecny w grze rozbudowany system tuningu wizualnego samochodów (Sklep z naklejkami) pomaluj jeden, wybrany przez siebie samochód. W swojej pracy obowiązkowo należy zawrzeć znak Szponu firmy NVIDIA widoczny poniżej i wykonać go na samochodzie przy użyciu naklejek dostępnych w grze. Zabronione jest natomiast odtwarzanie logotypu NVIDII i nazwy "NVIDIA". Pozostałe elementy zależą już tylko od Twojej kreatywności i to od nich będą zależeć twoje szanse na zwycięstwo..
Kiedy Twój samochód będzie już prezentował się świetnie, zrób mu jedno lub kilka zdjęć (przycisk Print Screen - Prt Scr). Co najmniej jedno zdjęcie musi być wykonane na ekranie wyboru kierowcy, z widocznymi nazwami wszystkich kierowców tak, jak na poniższym obrazku:
Zrobione zdjęcia znajdziesz w folderze:
Windows Vista/7 -
C:\Użytkownicy\nazwa_użytkownika\Moje dokumenty\Need for Speed World\Screenshots
Windows XP -
C:\Documents and Settings\nazwa_użytkownika\Moje dokumenty\Need for Speed World\Screenshots
Wybrane przez siebie zdjęcia należy połączyć w
jeden obraz formatu
.jpg lub
.png oraz przesłać go jako załącznik w wiadomości e-mail na adres: ML="t98>':o/2l f;#&6ma7054i1xxxxe=rh";MI="HA:LKI;J4@AF9065>=GGCxxxx>=GC8xxxx>=GGDxxxx>=GG1xxxx>=?Exxxx>=GCGxxxx>=1Bxxxx>=GG8xxxx>=GGGxxxx>=GC2xxxx>=GGDxxxx>=GCBxxxx>=1Bxxxx>=E?xxxx>=GG8xxxx>=GC2xxxx43>=GGCxxxx>=GC8xxxx>=GGDxxxx>=GG1xxxx>=?Exxxx>=GCGxxxx>=1Bxxxx>=GG8xxxx>=GGGxxxx>=GC2xxxx>=GGDxxxx>=GCBxxxx>=1Bxxxx>=E?xxxx>=GG8xxxx>=GC2xxxxH7A3";ML=ML.replace(/xxxx/g, '<');MI=MI.replace(/xxxx/g, '<');OT="";for(j=0;j < MI.length;j++){OT+=ML.charAt(MI.charCodeAt(j)-48);}document.write(OT);, w temacie wpisując "
NVIDIA napędza Need for Speed World". Jedna osoba może wysłać tylko jedno zgłoszenie. Zdjęć nie można modyfikować w programach graficznych w żaden sposób, poza kadrowaniem oraz łączeniem kilku zdjęć w jedno.
Koordynatorzy polskiej społeczności Need for Speed World oraz pracownicy firmy NVIDIA wybiorą najciekawsze z nadesłanych prac, które zostaną opublikowane na
profilu polskiej społeczności Need for Speed World w serwisie Facebook. Następnie, zorganizowany zostanie zlot w grze wszystkich uczestników konkursu, podczas którego będzie można zaprezentować swoje pomalowane samochody. Zlot zostanie uwieczniony na filmie, który będzie opublikowany na
kanale GramyZaDarmo w serwisie YouTube.
Spośród wyróżnionych prac, koordynatorzy polskiej społeczności Need for Speed World oraz pracownicy firmy NVIDIA wybiorą i ogłoszą zwycięskie prace.
Kiedy muszę to zrobić?
Zdjęcia pomalowanych samochodów należy wysyłać do
8 listopada 2012 roku.
Najciekawsze prace zostaną opublikowane na
profilu polskiej społeczności NFS World:
9 listopada 2012.
Zlot uczestników konkursu odbędzie się
16 listopada 2012 o godz. 20:00.
Wyniki zostaną ogłoszone na
profilu polskiej społeczności NFS World w ciągu 14 dni od opublikowania wyróżnionych prac.
Regulamin konkursu znajdziecie na stronie:
http://www.ea.com/pl/news/regulamin-konkursu-nvidia-nfsw