Re: Kontroler nie jest skonfigurowany Witam, chciałem niedzielnie pograć w HP Remastered niestety los dał mi Buga. Odpalam gierkę i na pół ekranu mam komunikat że mój pad nie jest skonfigurowany, pomimo że działa i normalnie mogę jeździć. "Kontroler nie jest skonfigurowany, skonfiguruj go w menu sterowania w ustawieniach rozgrywki".
Do lapka mam podłączony tylko kontroler z Xbox Series nic więcej nie jest podłączone. Komunikat nie przeszkadzał by tylko zasłania środek ekranu i nie można się skupić na drodze.
Re: Kierownica G920 nie działa na Xbox One S Obawiam się, że kierownice mogą nie być wspierane. Nie kojarzę (ale mogę się mylić), żeby Criterion gdzieś się chwalił starciem kierownic.
Re: Kierownica G920 nie działa na Xbox One S Witam, zakupiłem Hot Pursuit i okazuję się, że kierownica G920 nie działa na Xbox One S — brak możliwości sterowania od samego początku mimo, że sam kontroler działa, również w innych grach.
Spotkał się ktoś z tym problemem? Włączenie zasilania, a później usb nie pomaga.
Re: Hot Pursuit (XBOX360) - czy działa online? Można grać, na razie nie ma żadnych informacji o wyłączeniu serwerów dla starego HP. Inna sprawa czy serwery nie są teraz puste.
Re: Hot Pursuit (XBOX360) - czy działa online? Cześć,
Udało mi się zalogować po połączeniu nowego konta EA z Xbox Live. Mogę przykładowo pisać posty na ścianie, ale nie wiem czy można jeszcze grać na XBOX360. Jeśli tak to zapraszam do dodania mnie do znajomych, nick : D4nny StronG
Towarzysz_Lancon Odpowiedział(a) w Szukam ludzi :)
6 lata temu ( 08-09-2018 20:44 )
Re: Szukam ludzi :) Jestem chętny. Myślałem, że już nikt nie chce w to grać.
Origin: Comrade_Lancon
Nissan Odpowiedział(a) w Szukam ludzi :)
7 lata temu ( 31-03-2018 23:35 )
Re: Szukam ludzi :) Można w to jeszcze pograć na multi ? z miłą chęcią bym z Wami zagrał tylko nie mam obecnie tej gry :/ p.s dużo Was już jest?
LustVanGoth Odpowiedział(a) w Szukam ludzi :)
7 lata temu ( 27-03-2018 20:48 )
Re: Szukam ludzi :) Jezeli ktos dalej gra w nfsa hp 2010 to dodajcie Katamagahara od paru dni gram z kolegami ale potrzeba wiecej ludzi by byla wieksza zabawa
Yosimoro Odpowiedział(a) w Origin
7 lata temu ( 11-02-2018 18:12 )
Re: Origin Pomogło, wielkie dzięki
Inventer89 Odpowiedział(a) w Origin
7 lata temu ( 11-02-2018 17:50 )
Re: Origin To odpal w przeglądarce i jak masz tę ramkę, to kliknij prawym na tej ramce i zaznacz "zbadaj element" i poszukaj w drzewie po prawej stronie tego całego "okna" i spróbuj zmienić wysokość.
7 lata temu ( 11-02-2018 16:14 )
Re: Origin Nie, kod kupiłem na allegro. W przeglądarce jest tak samo.
Inventer89 Odpowiedział(a) w Origin
7 lata temu ( 11-02-2018 15:36 )
Re: Origin To jest podczas kupna? A w przeglądarce próbowałeś?
7 lata temu ( 11-02-2018 15:22 )
Re: Origin Nie moge zrealizować kodu produktu w Origin. Nie da się zjechać niżej aby zaakceptować. Minimalizowanie i powiększanie okna nie pomaga, zrestartowanie origin też nie. Ponowna instalacja programu też na nic się nie zdała. Na stronie internetowej też występuje ten problem...
Re: Hot Pursuit na Xbox live Witam,
czy ktoś jeszcze gra online w Hot pursuit na xboxie 360? Chciałabym zrobić osiągnięcie z rozgranymi 10 rozgrywkami przechwycenia jako gliniarz, niestety niewiele osób już gra online i nigdy nie wyszukuje mi żadnej gry. Czy ktoś się pisze na robienie tego osiągnięcia ze mną?
Re: DLC z wersji konsol na wersję PC Witajcie! Udało mi się wyodrębnić DLC z wersji na PS3, próbowałem na wszelkie sposoby je odpalić ale nic nie dawało rady Wklejam link z tym DLC jakby ktoś miał chęci i czas się z nim pobawić https://mega.nz/#!vgFDAazT!TJBsNY2QxdB8AHV4FAn77erzrOv_kOQDqNaRjbxjTlY
KreciX Odpowiedział(a) w Kod na origin
12 lata temu ( 30-12-2012 20:20 )
Re: Kod na origin Ok. Spróbuję jak będę na kompie, bo teraz jestem na smartphone. Zna ktoś jeszcze inny sposób?
EDIT: A czy Tobie to pomogło?
Rumun Odpowiedział(a) w Kod na origin
12 lata temu ( 30-12-2012 19:49 )
Re: Kod na origin Spróbuj pobrać grę przez Origin. Miałem identyczny problem z pierwszym Shiftem.
KreciX Odpowiedział(a) w Kod na origin
12 lata temu ( 30-12-2012 19:40 )
Re: Kod na origin Siemka . Mam orginalnego Hot Pursuit, ale jak chcę się zalogować w audiologu to się zalogowałem, piszę klucz gry i piszę ,że kod wykorzystano już. Kod wykorzystywałem raczej na tym koncie, ale to 2 lata temu jak jeszcze chyba było EA DOWNLOAD MANAGER czy jakoś tak. Mógłby mi ktoś pomóc? Dzięki
You can view all discussion threads in this forum.
You cannot start a new discussion thread in this forum.
You cannot start on a poll in this forum.
You cannot upload attachments in this forum.
You cannot download attachments in this forum.
Serwis NFSPolska.pl używa plików cookie do przechowywania informacji o sesji i analizowania danych w celu zapewnienia użytkownikom lepszej wrażeń z portalu.