Siemano, z tej strony GregoryHause, jestem tu nowy, obserwuję wasze forum (i shoutboxa) od około 2 miesięcy i muszę stwierdzić, że jesteście fajną społecznością :)
Więcej napiszę jutro, bo dziś już późno :) (długo dochodził do mnie link aktywujący konto)
Witam :) A skąd się o nas dowiedziałeś zanim zacząłeś nas śledzić?
Śledzić? :P przyglądałem się wam. Nie wykorzystam wiedzy o was w żaden sposób :) dotarłem do was dzięki m. in. współpracy między wami a Kid Kobonem nad Drogą do NFs, a także dlatego, że chciałem znaleść jakieś forum o NFSie, które na bieżąco podaje nowe informacje :) wasze dociekanie, kto będzie ikonami NFS '15 oraz opisy tych osób, jakie przygotowaliście były super, i dzięki waszemu dokładnemu opisywaniu tego, co nowego ze świata NFS, postanowiłem, że w końcu się zarejestruję :) no i chcę też oceniać tuningi itd :D
Przygodę z Need For Speedem zacząłem w 2010 roku, kupując na przecenie... Shifta. Jedynkę. Kiepski start, można by powiedzieć, lecz spodobał mi się. Potem była premiera The Runa. Kupiłem na Allegro limitkę ^^. Wtedy poczułem to coś, co siedzi w NFSach i co jest w nich niesamowite. Następnie MW2012. Super multi, ale gdzie tuning, gdzie vinyle? Później na gwiazdkę dostałem Hot Pursuita. Wszystko spoko, ale to taki Asphalt na komputer. Wybierasz trasę, samochód, kolor i jedziesz. Takie coś innego, lecz też przyjemnego Zaintersowałem się poprzednimi NFSami, chwalonymi za fabułę i tuning. Obejrzałem gameplaye z Most Wanteda i Carbona. Pomyślałem: ale kiedyś to było zarąbiście. A teraz? Tylko zmiana lakieru! Gdzieś w międzyczasie pojawił się World. Wydałem na niego 10zł i te Boosty wykorzystałem pod koniec żywota gry. Bardzo ładnie pomalowałem samochody na radiowozy :) A potem Rivals. Po informacji o powrocie personalizacji w Rivalsie byłem nim tak podjarany, a tu kicha. No ale cóź. Grałem w niego w 15 fps, aż do wymiany karty graficznej. Obejrzałem też gameplay z Undercovera (u Kemota ^^) A ostatnio, w związku z chęcią zakupu książki The Most Wanted: powrót do Rockport kupiłem Most Wanteda i Carbona. Obecnie jestem w trakcie przechodzenia Most Wanteda, ale gram na kompie rzadko, przez co postęp idzie powoli :)
Koniec :D
P.S. Ktoś to przeczytał w całości? :P
Witaj ;) Przeczytałem w całości :P
Zbiku, ty coś ogólnie odkopujesz jak byś miał złoty szpadel
Po pierwsze cześć Gregory. :) Po drugie, miałem podobnie jak ty, ale historia z NFS jest w temacie z historiami o NFS'ie, Jeśli chcesz poczytać i masz czas to polecam moją historię, jest na prawdę długa, ale warto poczytać. :) Jeśli chcesz przedstawić swoją historię z NFS'em to tez tam. :) Mam nadzieje, że będziesz się tu dobrze bawił i nie odejdziesz od nas za szybko, że znajdziesz swoje miejsce u nas i co tu jeszcze powiedzieć, Powodzenia z Most Wantedem i Carbonem bo te gry są na prawdę dobre, może nie w 100% dopracowane i udane, ale na pewno są dobre. :)
Przywianie niczym Admin strony. xD
Nie ma sensu przejmować się czymś, na co nie ma się żadnego wpływu. ~Yoh Asakura, Król Szamanów
Dzięki, Speedy :) przeczytałem twoją historię, tą wstawiłem tutaj jako w ramach przywitania się :D może kiedyś wrzucę na tamten temat.
Może nie dostanę złotej łopaty xD siemaneczko