Widziałem filmy, zapowiedzi itp. Gdybym miał konsolę, nie zastanawiał bym się z kupnem tej produkcji.
Jedyna produkcja, której zazdroszczę posiadaczom Xboxa :P Naprawdę super ścigałka. Pod względem graficznym nie mam czego zazdrościć, bo mam Drivecluba :D
ps. Screeny ładne :P Może kiedyś wrzucę jakiegoś z drivecluba :P
Pod względem grafiki akurat nie szokuje, różnica pomiędzy drugą a pierwszą częścią to raczej ewolucja niż rewolucja. Większość mocy konsoli wykorzystano raczej na pełne otwarcie świata, nowy moduł sieciowy i dynamiczne warunki pogodowe. W trakcie jazdy grafika robi wrażenie, jednak wystarczy się zatrzymać by dostrzec jak(momentami bardzo sprytnie) twórcy oszczędzali na grafie by obsłużyć ważniejsze kwestie gameplayowe i utrzymać stały framerate.
Wygląda nawet nieźle, szkoda że ta produkcja ominęła blaszaki, wtedy może rozważyłbym jej zakup, bo xboxa nie posiadam :P
mam forze Horizon 2 na Xbox 360 jest straszna i okrojona ale nie długo zakupie sobie na Xone Forze Horizon ;)
*kopu kopu*
grałem na x360 kilka razy, i nawet :P
Na X360 to raczej nic ciekawego, moim zdaniem jedynka jest jednak nieco lepsza, nawet od dwójki na Xbone. Mam wrażenie, że zmiana lokalizacji nie wpłynęła pozytywnie na klimat gry, świat mimo, że większy i bardziej otwarty jest dla mnie jakoś mniej atrakcyjny niż Colorado z pierwszej części.