To już zaczyna wyglądać jak serial - nawet NFSy tak szybko nie wychodzą :D
Apeluję, nie kupować tego pod żadnym pozorem. Kupcie sobie Wiedźmina 3 lepiej.
Ja tam kupię (jak spadnie cena) :P Wiedźminem się jaram i jestem pod mega wrażeniem tej produkcji, jednak to nie dla mnie :D
Niektórzy kupują co roku nową fifę co jest dla mnie po prostu dziwne, bo ja widzę co roku tą samą grę. Ja natomiast kocham serię Assassin's Creed i nic na to nie poradzę :D
Mi nie przeszkadza, że kolejne części serii są do siebie podobne, mi przeszkadza bezczelnie kłamliwa polityka promocji i wydawania gier, z której Ubi nie potrafi się wycofać.
Oglądaliście stream? Dla mnie z jednej strony powiew świeżości z drugiej... to już nie Assassin's creed.
[movie=youtube]W4vPChhnesg[/movie]
Oglądając gameplay odniosłem wrażenie jakby twórcy mieli pomysł na grę osadzoną w epoce wiktoriańskiej, a przy okazji zahaczyli o Assassin's creed. Po za tym ta linka i nowy system walki wygląda trochę śmiesznie. No i sama epoka wiktoriańska - przy tej części trzeba powiedzieć STOP i zacząć cofać się w epokach. Bo co dalej? Pierwsza wojna światowa?
Tak po za tym... jaka by ta część nie była i tak kupię i zapewne nabiję platyne xd
Pierwsza wojna światowa? Jak dla mnie brzmi świetnie
[movie=youtube]0xUqSZAttKA[/movie]
[movie=youtube]WHgV23ceAUM[/movie]
Wygląda elegancko :D