Siema,
właśnie zaliczyłem przesiadkę na konsolę nowej generacji, chciałbym przy tym kontynuować swoją rozgrywkę z NFS Rivals zaczętą na X360. Słyszałem, że jest możliwość przeniesienia postępów z starej konsoli na nową, mam więc pytanie czy to prawda, a jeśli tak to jak to działa i co właściwie jest przenoszone?
A nie wystarczy, że się połączysz z Autologiem na obu konsolach? Myślę, że powinna zadziałać synchronizacja z chmurą.
Polecam zadzwonić do centrum pomocy EA Polska. Numer powinieneś mieć gdzieś na końcu książeczki od gry xd Ale na prawdę serdecznie polecam - ja rok temu zadzwoniłem i rozwiązałem swoje problemy z Origin i autologiem ;)
W kwestii pomocy EA, to chyba lepiej skorzystać z formularza zgłoszenia EA. Wtedy zadzwonią gdy przyjdzie kolej na to zgłoszenie, a nie będziesz wisiał na telefonie w kolejce.
Ja w kolejce nie wisiałem w każdym razie ;) Dodzwoniłem się od razu, szybko i sprawnie załatwiłem problem :P
Nie chce mi się truć centrum pomocy, myślałem, że ktoś po prostu ma już przesiadkę za sobą i wie na pewno jak to działa.