A oto moje skromne progi - reevstudio.
Cóż, filmów mało, subów też. Ale więcej moich filmów znajdziecie na internecie, bo robię je na zamówienia.
Tutaj macie moja produkcję, całkiem świeża, bo niedawno zrobiona. Mam nadzieję że się spodoba :D
[movie=youtube]F9wqO52wjfc[/movie]
Film zaraz bedzie dostępny.
A tutaj promo kanału, miało być intrem dla KidKobona, ale zostało u mnie. :D
[movie=youtube]dT3WSmZ-Fhk[/movie]
Poprawiłem filmy.
Pierwszy trochę lipny ale drugi za to o 100 razy lepszy a i masz suba.
Pierwsze słabe. Drugie już trochę lepsze, ale początkowa nuta nie pasuje do następnej - jakoś tak dziwnie...
Widać, że masz pojęcie i jakieś tam umiejętności - pracuj dalej ;)
Kompletnie nie podoba mi się.
Wygląda to obiecująco :) powodzonka!
Dzisiaj na jutro pewnie czekam bez strachu,
Wita mnie świt, witam go na luzaku,
Radości łzy i smutku pół na pół,
Cały czas życiu stawiam czoła bez strachu!
Fajne to, ale jazda już nie powala xDDD
GP z gry nawet, ale muzyka niezbyt po dropie. Myślałem że srogi bangier będzie xD
Trochę ciężko kierować i jednocześnie operować kamera xD
Wiem, domyślam się. Dlatego Ci wybaczam ;D
Jest dobrze, a muzyka wg mnie jak najbardziej pasuje. Takie 8/10 ;)
Muzyka przy stojącym jest ok, ale przy jadącym przydałaby się ostrzejsza. Czy mi się wydaje, czy używasz tylko klawiatury? Camhack można też obsługiwać myszką.
Można myszką, aczkolwiek ruchy są niezbyt płynne, więc nie używam, kupię sobie pada i go skonfiguruje odpowiednio by wyglądało to w miarę fajnie
Końcówka jak na twoim profilowym: Aha, spoko xP
[movie=youtube]CF7SNmttJuE[/movie]
Mój najnowszy projekt, czyli montaż klipu dla Coversa, jednego z YouTuberów, gościnnie pojawił się tam Ravgor. ;)
Trochę dużo efektów typu "odbicie lustrzane", nie wiem jak się to pro nazywa ale chyba wiadomo o co mi chodzi :) a tak to bardzo spoko :) jest ładnie :)
Montaż fajny, ale nuta ssie gorzej od Romi Rain (kto chce, nie sobie gugla, nie biorę za to odpowiedzialności xD) xD