No właśnie ... Co wolicie, w którą gracie, którą macie zamiar kupić :)
Noo.. na kompa o wiele lepszy jest PES 11 ale na konsole FIFA 11 także nie wiem co kupie
a ja żadnego nie kupię tylko się uaktualnię składy,szkoda kasy jak co roku to samo,ale jak bym już miał coś kupić to fifa
Z NFSzone od września 27 2010 14:45:24
Ja mam Fifę 11, i uważam że to największy shit z serii.. szczególnie sterowanie, trzeba szukać co jest co bo w instrukcji ani w grze nie pisze. Porażka, nie polecam. Choć nie grałem to wiem że wolałbym PES11.
Ja kupilbym fife 11 bo PES 11 jest troche nudne:P
Jak dla mnie PES zawsze był lepszy od Fify
I tak jest również w tym przypadku
FIFA 11 lepsza...Pes w tym roku sie zepsul
W tym roku, wyjątkowo wybieram FIFę 11 :)
Pes nic nie zrobił nowego a fifa za to bardzo dużo !
Dzisiaj na jutro pewnie czekam bez strachu,
Wita mnie świt, witam go na luzaku,
Radości łzy i smutku pół na pół,
Cały czas życiu stawiam czoła bez strachu!
Hahah Se3a to powiedz mi co jest zmienione na lepsze w Fifie 11 z Fify 10? minimalnie lepsza grafika, nowe, słabsze menu, nowe, g**niane sterowanie i nowe składy..
Dokładnie D3 zawsze byłem wielbicieleb :D fify ale nie jużnie od 2009 r dużo bardziej wolę pesa lepsza grafika i w ogóle bardziej mi sieę podoba :D
Mnie w Fifie mile zaskoczyły możliwości dryblingu, w PESie są bodajże 4 zwody :) Ale z drugiej strony PES jest bardziej dojrzały, Ci którzy twierdzą, że FIFA jest dla dzieci po części mają racje, gameplay FIFY jest przesłodzony, po prostu cukierkowy, jak z bajki. Dla mnie jest remis :) Jako fan piłki nożnej na PC mam zamiar grać w obie :)
Ja mam Fife 11 i zaskoczyl mnie realizm tej gry... pilki realistycznie leca, podkrecaja sie. FIFA 11 i nic innego.
ja na razie nie mam miejsca na HDD, ale też się zastanawiam, którą piłeczkę wybrać. W FIFĘ ostatnio grałem w 2005, jeszcze z angielskim komentarzem, potem się przeniosłem na PESa, ale w tym roku podobno walka jest ostra i nie ma takiej przepaści jak kiedyś :)
Ja bym kupił Fifę 11 :)
Nie spamuj ! ^F3