Witam chce kupić laptopa do 3 tysięcy, dobrego do gier, 17" Czekam na propozycje :D
Tanie Projektowanie stron !!
GG: 7450843
Laptopa do gier ? WTF ?! Ja na Twoim miejscu kupiłbym stacjonarny komputer, bo za 2 lata będziesz miał po kosie laptopie do gier. Mimo, iż ten notebook, który podał Slight jest naprawdę niezły to ja wybrałbym tańszy o 1k stacjonarny składany. Mianowicie idziesz do sklepu komputerowego, prosisz o złożenie kosy do gier i śmigasz co najmniej 3 lata na wysokich bądź średnich bez przycięcia. Ja za 2100 zł złożyłem coś takiego: Procesor - AMD Phenom X4 3.4, grafika - GeForce GTX 560 1 GB, Ram - 8 gb i dysk 500 gb. W tej chwili możesz mieć 2 razy lepszego. To jest moja rada.
Ryan, może on na wyjazdy itp. potrzebuje? Co do stacjonarki... nVidia i AMD, bez komenta, AMD + ATI to wtedy ma sens, nVidii nie polecam, nie że hejcę, ale miałem problemy z tymi kartami, z ATI zawsze wszystko ok było, jeśli chodzi o procesory, to chyba to samo, no ale najlepiej Intel + nVidia/ATI, AMD + ATI. Pomijając to to sam sobie robisz konfigurację, polecam esc.pl i dajesz im do złożenia, bo oni to wiadomo co za konfigurację zrobią. Ale tak wiem, interesują Cię laptopy więc niech nie buduje się konwersacja na temat stacjonarek :)
Sprzęt zakupiony Lenovo G780, 17 "
Tanie Projektowanie stron !!
GG: 7450843