Siema, zakładam temat, z racji, że chcę kupić Need For Speeda. Need For Speeda na Xboxa 360. Najlepiej Shifta 2. Więc, jakby ktoś jakiegoś miał to niech pisze! Enjoy.
Mam Need for Speed Most Wanted (ten z 2005), i tego ci mogę w sumie sprzedać. Mam też Shifta 2 ale nie wiem czy warto go sprzedawać. Tegorocznego Most Wanted nie dam :3. Mogę też ci sprzedać Forze 2 i Fife 07, jeśli jesteś zainteresowany :)
Hmm.. Most Wanteda nie chcę, bo chcę się pobawić tuningiem, sprzeeedaaaj mi Shifta ! :D Muszę go mieć ! :D Mam Forzę 3 więc nie opłaca mi się kupować starszej i Fifę 13, więc 07 nie kupię. :]
Raz piszesz 'chcem', drugi raz 'chcę'. Zdecyduj się!
*G
Ja bym na jego miejscu nie nastawiał się tak na tą licytację. Z własnego doświadczenia wiem, że na takie okazję czyha multum osób i tuż przy samym końcu aukcji pojawia się mnóstwo chętnych na dany produkt. Trzeba mieć wtedy ogromne szczęście, aby nikt nie był szybszy od ciebie o głupie 5 sekund.
Dokładnie, już kiedyś miałem taki przypadek, kupowałem bodajże grę RPM Tuning, ale to daaaawno , daaaawno i też, nie było przez dwa tygodnie ani jednej oferty , i mama zalicytowała jakieś 5 min. przed końcem aukcji, ja się cieszę , że będę miał grą , a tu wyskakuje kilkanaście osób i ostatecznie przegraliśmy. :D Teraz mam dwie płyty, jedną swoją , a drugą SmiLeya ( benka ) . xd
Jeśli chodzi o grę z tuningiem to Juiced 2 Hot Import Nights na XboX'a 360. PCetowa wersja mocno ssie. Nie dopracowana i ma w **** błędów graficznych. Ale sama jazda i wyścigi średnie.
Shifta 2 w sumie mogę ci sprzedać. Jeśli chodzi o cenę to do ustalenia jest np. na gg. Przypominam że Online Pass wykorzystany, z tego co wiem nie często grasz online. Jeśli się zdecydujesz wystawiam na Allegro.
Ok. Temat można zamknąć. Będziemy w kontakcie Shigeto.