Tak niespodziewanie, ale tak - oficjalnie odchodzę. Atmosfera od dawna przestała mi się podobać, pomyślałem, że za dużo czasu tracę na to, a w need for speedzie już mi nic nie wychodzi, to nie to co kiedyś... Dziękuję wszystkim za mile spędzone chwile, w szczególności Radonowi, Leeav'owi, Se3ie, Cool3r'owi, Gwozdkowi, Slight'owi, Rumunovi, Siekierce i Ryan'owi Cooper'owi. Trzymajcie się, powodzenia w tuningu i sukcesów w życiu! :D
Obstawiam zakłady wróci/nie wróci, gruby hajs do wygrania. A tak na poważnie, zastanowiłeś się nad tym? Myślę, że to decyzja podjęta w kilka minut, bo nigdy o tym nie wspominałeś. Tak czy inaczej - powodzenia i dzięki za te wszystkie auta.
Decyzji to w kilka minut nie podjął ;D W sumie obecnie nie ma się nad czym zastanawiać jeśli chodzi o tą stronę, już nie chce pisać dlaczego.
No nic, narka!
Ty?! Prędzej nasi będą Mistrzami Świata, niż Ty odejdziesz. :P
A tak na serio, to trochę szkoda. Stronę opuszcza jeden z najlepszych i najbardziej zasłużonych userów. No nic, 3m się i powodzenia na dalszej drodze życia.
no niestety, postawa niektórych userów mnie odpycha od tej strony.
No chyba cię coś ill ^^ Weź mi tego nie rób! Musisz zostać. I kropka.
będę wpadać co jakiś czas. Jeśli atmosfera się poprawi to może powrócą do mnie chęci ^^
Niestety, mnie też. Ale co z tego? :-) Nie pozwolimy Ci odejść.
O nie! Tak łatwo nie damy o sobie zapomnieć! Ale jeśli to już ostateczna decyzja, to wpadnij do nas czasem.
Odchodzisz? No chyba se żartujesz :D Ale jak coś, to rezerwuję Twojego adminałke XDD
Cóż można zrobić. Takie decyzje podejmuje się samemu i raczej nic nie zmienimy na ten moment.
Trzymaj się, powodzenia, mam nadzieję, że wrócisz:)
Nie ill nie!!! Nigdzie nie idziesz! Nie wyrażam zgody.
Niee !!! Mój koszmar się spełnił. Ja też żadnej zgody nie wyrażam ! Zostajesz ! Jasne ? Tunuj, komentuj jak dawniej a nie wystrzeliłeś, że odchodzisz.
Nie przeciągaj tak tego "nie", bardzo źle to wygląda.
*G
A tam, niech sobie przeciąga. Robi coś złego? ^S
Sprawdź sobie, jak wygląda wyraz "nie" rozciągnięty na całe pół strony. Wtedy zobaczysz o co mi chodzi..