Witam wszystkich, fajnie było ale się skończyło, trzeba zostawić miejsce innym, młodszym z większym zapasem czasu i pomysłów. Brak czasu na sprawy forum spowodował właśnie taką decyzję. Uzgodniłem to już z Sebastianem. Dzięki za wszystko myślę, że dobrze będziecie mnie wspominać pozdro:P
Jak poukładam wszystko być może powrócę:D
Będę zaglądał na stronę czasem....
Dzięki za dotychczasowy wkład i pomoc w rozwijanie portalu. Zawsze będziesz tu mile widziany i gdy na prawdę będziesz miał sporo wolnego czasu, by godzić życie prywatne i pomoc przy stronie to czekamy z otwartymi rękoma :)
Dzisiaj na jutro pewnie czekam bez strachu,
Wita mnie świt, witam go na luzaku,
Radości łzy i smutku pół na pół,
Cały czas życiu stawiam czoła bez strachu!
Dzięki za współpracę:) Ale zaglądaj czasami i wstaw od czasu do czasu jakąś bryczkę do SR. Twoje tuny są pierwsza klasa :)
Szkoda. Coś jednak włożyłeś w rozwój tego portalu. Każdego zawsze żegnamy z wielkim smutkiem - i tak jest i teraz. Mam jednak nadzieję, że od czasu do czasu zajrzysz na stronę. :-) Będziesz tu zawsze mile widziany i przyjmiemy Cię z otwartymi rękoma - jeśli będziesz tego chciał.
Bajo. Doszedłeś do redy mniej więcej w tym czasie co ja. Pamiętam, że dużo się udzielałeś i pomagałeś, ale znam to. Szkoły itp. Są inne priorytety. Bajo.
Trzymaj się i powodzenie w realnym życiu. :)
.