Witam wszystkich!
Wiem że gra tematycznie odbiega od tej strony no ale może ktoś będzie mi umiał wyjaśnić mój problemik związany z tą gierką. Otóż, włączam dzisiaj COD'a no i mój profil sieciowy próbuje połączyć się z serwerami gry. Niestety występuje błąd że jest problem z połączeniem. Gra oczywiście oryginalna.
Ale mam pewną teorię jeśli chodzi o problem bo, kiedy miałem zainstalowane hamachi (była ta sieć itp.) wszystko ładnie się łączyło ale chodzić nie chodziło dobrze, w sensie w co-op'ie. Kiedy odinstalowałem hamachi, włączam dzisiaj grę i pojawia się mój problem z połączeniem.
Czytałem na internecie że kiedyś Treyarch wyłączało serwery na chwilę, czyżby znowu to nastąpiło? Zbieg okoliczności czy coś się powaliło z tym hamachi?
Proszę o pomoc.
Od tematów z problemami jest stworzony specjalny dział - i radzę to umieszczać tam. Siekierka
// Milex1977
Poprawiona nazwa tematu
Sorka za Double Post'a.
Na polskim forum Call of Duty ten sam problem z połączeniem, czyli winowajcą hamak tu nie jest. Problem leży Actishit/Treyarch. Jak ktoś myślał co może być problemem ale nie umiał pomóc to i tak dziękuje.
Temat do usunięcia bądź zamknięcia.
Huragan sandy blokuje serwery call of duty, ten sam problem jest z black opsem i chyba ktroyms jeszcze z codów bodajze mw2 na xbox. Jak minie huragan powinno byc wszystko ok.
Dzięki za odpowiedź, w ogóle skąd takie info masz?
Na gram.pl zdaje się był news o tym:)