Witam wszystkich bardzo serdecznie. :) Jestem PZero, ale moje prawdziwe imię to Piotr, a nazwisko - Siekiera. Za miesiąc będę miał 14 lat, czyli już tak w miarę... ;f Mieszkam w Łaziskach, jest to niedaleko Katowic, taka dość mała miejscowość, ale ja to nazywam "wiochą". Moje ulubione gry to ścigałki od Codemasters, Burnouty, NFS'y, TDU oraz (co dziwne) - Simsy. Lubię pizzę, barszczyk czerwony no i placki oczywiście. :)
No witaj, witaj. Mam nadzieję, że okażesz się dobrym newsmanem.
Witam w naszych skromnych stronach xD
Dzisiaj na jutro pewnie czekam bez strachu,
Wita mnie świt, witam go na luzaku,
Radości łzy i smutku pół na pół,
Cały czas życiu stawiam czoła bez strachu!
Cześć... Jak narazie widzę po komentarzach, że coś Cię nie będę lubić...
A ja go lubię, sam zresztą go namawiałem aby objął posadę redaktora na tym NAJLEPSZYM PORTALU O NFS W POLSCE ! ;d
.......................................................
"Proste są dla szybkich samochodów,
zakręty dla szybkich kierowców ..."
~ Colin McRae
No my sie już trochę znamy, czasem jesteś wkurzający no ale siema ; )
elo widziałem efekty twojej pracy ( newsy) na innych stronach i masz tu+
witamy na nfszone;]
Pirelli PZero xD jak te opony he he
witaj, witaj :)
Witamy witamy Siekiero ! :D
Siema, mnie znasz zapewne :D
Witaj, na wstępie Ci powiem - pamiętaj wieku człowieka nie poznaje się po dacie urodzenia w dowodzie/legitymacji, ale po tym jak dojrzałym jest człowiekiem. Dojrzałość w naszej branży to przede wszystkim doświadczenie, talent i umiejętność stawiania sobie coraz to wyższych celów. Masz 14 lat, ja też też byłem kiedyś w Twoim wieku i już byłem aktywnym redaktorem, wiec nie przejmuj się jeżeli ludzie będą mówić, ze na coś "jesteś za młody" :) Cel sobie postawiłeś, talent mam nadzieje, że masz, teraz pracuj na doświadczenie.
Dlatego teraz mniej oficjalnie jadę z tym koksem po przeczytaniu Twojego ostatniego newsa ;D
Na pierwszy rzut oka trochę chaotycznie "pokolorowałeś" tekst, ale to jest tylko kosmetyczna zmiana, więc spoko :)
Co do treści - naprawdę zaskoczył mnie styl w jaki piszesz :) Widzę sporo perfekcjonizmu, czyli starannie przygotowany news, rozbudowany i "nafaszerowany" informacjami + parę smaczków dla fanów :) Zdecydowanie brakuje Ci jeszcze doświadczenia w pisaniu, ale jak u każdego - to przyjdzie z czasem :)(widać po prostu, że niekiedy można by zdanie ułożyć w trochę inny sposób lub użyć innych słów). Płynność tekstu też jest niezła, miło się czyta, bez jakichś "zacięć zwojów", że nagle nie wiesz, w której części newsa sie znajdujesz i zastanawiasz "o czym on kur... mówi" :P
Interpunkcja - niezły poziom :)
Główna rada - WIĘCEJ LUZU :) Ale też bez przesady :) Ludzie lepiej przyswajają informacje wiedząc, że pisał to "chłop taki jak oni" :) Hmm... w sumie może źle to ująłem, nie tyle luzu co... swobody w pisaniu :)
Ogólnie naprawdę chłopak ciekawie się zapowiada. 14 lat i może naprawdę być z niego świetny redaktor :) Oby tak dalej :)
Ave, Dobry Wujcio
Słuchaj Sudriego, ten człowiek kiedyś będzie pisał dla Wyborczej :)
Naprawdę dziękuję wszystkim za miłe opinie, Tobie, Sudri, też. :-) Po prostu piszę, co nawinie mi się na język. Co do luzu - jeśli ten portal ma być najaktywniejszym, najlepszym w Polsce itp., to chyba musi to wyglądać w miarę poważnie, ale też mam taki styl. To chyba tyle. :-) Szkoda, że w obecnym czasie informacji na temat NFS'a jest do pisania tak mało... Ale to drobny szczegół.