Ej dlaczego używacie linii pomocniczej? Ten top lap jest wtedy totalnie bez sensu i tego używają tylko pi*dy że tak się wyrażę, bez obrazy oczywiście...
Pfff, nawet najlepsi używają linii. Pogadaj sobie o tym z kovalciem na przykład.
Acura NSX,[0]
BMW 135i Coupe[0]
Honda S2000[0]
Mazda RX-7[1] <--
Nissan 370Z[1]
Acura NSX [0]
BMW 135i Coupe [0]
Honda S2000 [1] <---
Mazda RX-7 [1]
Nissan 370Z [1]
Acura NSX [0]
BMW 135i Coupe [1] <-- tylny napęd, zrywne auto, więc jestem ciekaw, jak sobie poradzisz, jak Ci 4WD rzuca.
Honda S2000 [1]
Mazda RX-7 [1]
Nissan 370Z [1]
LAGUNA SECA [1] <-- chcę zobaczyć przejazd bez wirażu na świdrze.
INNY TOR [0]
Acura NSX [0]
BMW 135i Coupe [1]
Honda S2000 [1]
Mazda RX-7 [2]< RX-7 (FD3S) bardzo przyjemnie jeździ, poza tym mam ją na swoim savie, więc myślę, że to optymalny wybór.
Nissan 370Z [1]
LAGUNA SECA [2] - ogólnie to prosty tor, wszystkie zakręty są równe i szybkie więc myślę, że na początek to dobry wybór:) Jedynie ta pochyła szykana może dołożyć początkującym, ale ogółem to spoko tor:D
INNY TOR [0]
Siekierka, Beema wcale w Sh2 taka fajna nie jest, kompletnie bez czucia się prowadzi.
LAGUNA SECA [4] <-
INNY TOR [0]
LAGUNA SECA [5] <-
INNY TOR [0]
I tak ogółem to ja nie uważam się do tych "najlepszych" ;) Ale fakt linie pomocnicze są po to ,żeby ich używać Chris czy Lecho każdy w stawce je używa.. ;) Chociaż i tak czasami nie warto ich "słuchać"
Laguna Seca nie jest zbyt trudnym torem, mi wyzwanie stawia właśnie świder, ale dam radę ;)
Acura NSX [0]
BMW 135i Coupe [1]
Honda S2000 [1]
Mazda RX-7 [3]<--------------FD3S
Nissan 370Z [1]
LAGUNA SECA [5]
INNY TOR [1]<---
Jeśli chodzi o Mazdę to tak, FD3S.
4 odcinek już mam zaplanowany- będzie to pojedynek aut po KONWERSJI FABRYCZEJ. Więcej po 3 odcinku, który ukaże się już we WTOREK.
Czyli kolejny przejazd to Laguna Seca, w RX-7 po konwersji fabrycznej? Dobrze wnioskuję?
Czy po pojawieniu się następnego Top Lap, nadal będzie można bić rekordy z poprzednich (w tym przypadku tego z Subarką)?
Jeśli chodzi o świder - ładnie i szybko się go przejeżdża, gdy przyhamujesz przed wzgórzem, a gazu dodajesz mniej więcej między tymi dwoma zakrętami schodzącymi z górki.
Nie. RX-7 będzie "czyste", za dwa tygodnie będzie auto po konwersji fabryczej.
Jeśli ukaże się nowe Top Lap, to czas na pobijanie czasu się kończy.