To aż tyle tych fur będzie :O Całkiem sporo, a jak na nfs'a to masakrycznie dużo :) i najciekawsze z całej serii NFS :)
Se3ek ciekawe jak długo te listę pisałeś ? xD :P
Troszkę to zajęło ;/
Pół biedy że jest takie coś jak łamanie lini bo inaczej bym musiał kod dodawać na nową linijkę i odstęp przy każdym wyrazie a tak tylko dodawałem kolorki i style no ale fakt faktem troszku to zajęło :P ale czego się dla was nie robi :)
Dzisiaj na jutro pewnie czekam bez strachu,
Wita mnie świt, witam go na luzaku,
Radości łzy i smutku pół na pół,
Cały czas życiu stawiam czoła bez strachu!
Poświęcasz się dla nas , byśmy mieli " dobrze ' :P:)
powiedzmy, że na czymś takim to polega xDD hehe
dodajcie lepiej listę aut do HP bo nie mogę znaleźć
Z NFSzone od września 27 2010 14:45:24
RGT Volkswagen Passat ostro:D
Lamborghini Estoque
1987 Ferrari F40
1980 BMW M1
Nissan GTR
Już kocham tą grę:f
P.S Kilka autek również se "wygooglowałem"
Jeśli taka lista znajdzie się w Shifcie 2 to będzie masakra:D
Woow!!! 360 wozów w tym Merc S65, CLS63, C63, Mazda Furai, Maybach Exelero, Bugatti Galibier... !!! Imponująca lista, już rozumiem co EA miało na myśli mówiąc, że najnowszy NFS pobije na głowę GT5. Mam tylko nadzieję, że fizyka jazdy będzie bardziej grywalna, bo ta z SHIFT'a nie za bardzo przypadła mi do gustu :/
Oo... Na to czekałem. Wręcz podniecająca lista samochodów. A ilość...
łaaa 360 aut.... szkoda ze mi nie pojdzie....
słyszałem o tej liście już dawno..ale słyszałem też że ma być 160 aut..
Dokładnie tak, gra na obecną chwilę zapowiada się git majonez.
360... i jeszcze z różnych epok, widać przyłożyli się, ciekawe jak będzie wyglądał tuning tych starych bryk :) No i zdziwiony jestem obecnością takich marek jak Fiat, Skoda, Peugot czy Citroen, które prędzej występują jako auta rajdowe w Polsce, a nie wyścigowe na zachodzie. Brakuje tylko Lady i Trabanta :D
Inventer, a w GT5 nie tylko są wyścigi na torach ale też rajdy i może z Shift'em 2 też chcą pójść w tym kierunku xD
Fajnie by było lecz wyobraź sobie sytuację,kiedy jedziesz Formułą1 po szutrze. A może ze względu na klasy aut dadzą specyficzne rodzaje wyścigów??
No a co ty myślałeś.
Oczywiste jest to że jeśli ta lista znajdzie swoje położenie w Shift 2 to będzie trzeba dopasować do niej rodzaje wyścigów i nawierzchni. Pytownik - pomyśl trochę :) na pewno będzie ograniczenie że jak będziesz wybierał rodzaj wyścigu to będziesz miał do wyboru tylko pojazdy odpowiadające do tego event'u.
auta są z*j*b*s*e akurat takie jakie mi brakowało w niektórych częściach gry ;]