Jakieś 2 miesiące temu wpadłem na pomysł by zrobić taki Montage. Oglądałem wszystkie odcinki Velocity Shift i Second Shift (mój comment jest na 1 stronie) i sam chciałem się pobawić w reżysera. Oczywiście mnie nie ma co w ogóle porównywać do GSE Studio. Nie umiem się posługiwać dobrze Sony Vegas dlatego Intro jest słabiutkie. Jeśli chodzi o dźwięk to też nie wiem skąd go brać. Film i sceny starałem się robić w rytm muzyki ,ale nie wszędzie wychodziło.
CAŁY DŹWIĘK W FILMIKU JEST ŚCISZONY WIĘC TRZEBA PODGŁOŚNIĆ GŁOŚNIKI
[movie=youtube]5ykCRfm_-QQ[/movie]
Jeśli chodzi o cały filmik. Prezentował by się lepiej jak bym miał ENB Series. Otóż na innym ze swoich filmików go mam ale występuje problem którego nie za bardzo wiem jak rozwiązać dlatego gram bez ENB. Zawsze po 30 minutach grania robią mi się przycinki ala takie 0,5sek. stop klatki. Nie mam pojęcia czemu. Temperatura karty wynosiła wtedy 49 stopni a w niektórych grach była wyższa.
Mój sprzęt:
Intel Core 2 Quad (2,33GHz)
GeForce 560Ti 2GB
4GB RAM
No nawet fajne, końcówkę było bardziej przyspieszyć po tym spowolnieniu dachowania.
te wszystkie ujęcia itd. to sam zrobiłeś ?? fajnie wyszło..naprawdę kozackie..i jeszcze ta nutka w tle :D miodzio :D
Dzięki. Wszystkie ujęcia z gry robiłem sam. GTA IV ma wbudowany edytor filmów więc kamerę można dowolnie ustawiać. Te białe błyski i napisy robiłem w Sony Vegas. Na moim kanale na YT jest jeszcze kilka filmików i moje stare z NFS (radzę nie oglądać bo na widok mojego starego stylu tuningu można się przeżegnać).
I jeszcze takie pytanie: Co zrobić by więcej osób oglądało mój filmik?
Rozpowszechniaj go gdzie tylko się da a oglądalność będzie wysoka;)
Gdyby mi działało GTA IV na Win7 to bym zrobił też taki filmik. Kawał dobrej roboty, jestem pełen podziwu.
Bardzo dobry filmik, naprawdę daje radę :)
Dzisiaj na jutro pewnie czekam bez strachu,
Wita mnie świt, witam go na luzaku,
Radości łzy i smutku pół na pół,
Cały czas życiu stawiam czoła bez strachu!