Ja dostałem bluzę Stoprocent model HipHop is Back, czarną i spodnie Southpole baggy. A za resztę kasy mam zamiar kupić Air Max'y.
Ja tam dostałem 2 setki, fotelik i kierownicę, nie byle jaką :D
Jaa dostałem 150 zl tofifee czy jak to się pisze ;d i perfumki te pumki co bolt reklamuje te niebieskie ;d Demi: Ja też chcę taką bluzę!!! ;d za ile sprzedasz ??
Ja masę słodyczy i... Lego. Bardzo lubię Lego i się tego nie wstydzę.
Viper, witam w klubie, LEGO jest fajne :D, w czym gustujesz, bo ja w City :D
Ja dostałem pieniądze na kask narciarski - muszę kupić, żeby pojechać na narty, pieniądze na dowolne cele, 4 książki: biografię Steve'a Jobs'a, o giełdzie, zarabianiu i programowaniu PHP oraz płytę Black Eyed Peas Elephant , bo tej mi brakowało.
witam w grupie lego bo dostałem 3 zestawy, puzzle, coś solarnego do czego mam za mało światła i książkę.
Ja dostałem zayebisty obraz na specjalnym płótnie, chyba przedmieścia NY są tam ukazane (czarno-biały). Postaram się w tyg jakoś ogarnąć fotkę. Poza tym jak to dla dorastającego mężczyzny: Perfumy, Antyperspiranty, Maszynki do golenia, Pianki, Żele etc takie duperele a przydatne w życiu codziennym :)
Dzisiaj na jutro pewnie czekam bez strachu,
Wita mnie świt, witam go na luzaku,
Radości łzy i smutku pół na pół,
Cały czas życiu stawiam czoła bez strachu!
Ja dostałem trochę hajsu, najnowsza książkę Clarksona i iPhona, którego niestety na oczy jeszcze nie widziałem bo gość sie z wysyłką ociąga :D