Witam panowie! Niestety pogoda nie napawa nas do jakieś wielkiej aktywności , także na podwórkowej scenie braaaak turniejów . Miło by było zrobić jakiś 4fun-owy Time Attack czy coś Chętnie bym pokręcił czasy z innymi na stronce .
Mam propozycje co do trasy i samochodu . Można by było jeździć na Dubai National w Astonie DBR GT3 , co myślicie na temat tej sugestii ?
''Trzy razy na nie, dziękujemy!'' XXX
Cóż to miało znaczyć? Jakiś konkretny powód, dlaczego odpowiedź brzmi "nie"?
Żadne 3 razy nie - te słowa możesz sobie za przeproszeniem wsadzić. My nie jesteśmy konkurencją i nie hamujemy nowych inicjatyw.
Co do wyścigów - ciekawy pomysł, tylko jeśli ktoś ma Shifta 2. :-) Ja, niestety, aktualnie nie posiadam, ale ostatnio sporo staniał, więc myślę, że znajdziesz tu przeciwników. :-)
de_ace za przeproszeniem jak nie chce startować to nie musiałeś dawać tego zbędnego komentarza. Stratowałem w "szkole jazdy NFS" od Centrum i taka inicjatywa daję nie dość , że mega frajdę to zapewnia większych ruch i zaangażowanie użytkowników .
A jeżeli nie ma się skilla do takich startów to nie ma co się odzywać !
PZero kupuj Shift-a czym prędzej gra jest świetna jak poprzednik ! ;)
Pomysł świetny! Tylko Shift' a brakuje, a może ktoś na inne gry?
Mógłbym się zająć organizacją , rankingiem ITP. bajerami . Tylko potrzebni są chętni
Ja jestem chętny. Moja propozycja jest taka: Millenium Drift na jak najlepszy wynik bo nuda a na dodatek od razu podam swój nick żeby mnie wszyscy pododawali do znajomych bo zamiast grać w tak porządne gry to wszyscy teraz grają w jakieś Call of Bullisht. Nick to ViktoReznov .
A ps3 wchodzi w grę?
@up
Piszesz że cod to bullshit, a nick masz podobny do jakiegoś wroga w cod.
Kiedyś CoD to było coś teraz to komercja a nick nie wroga tylko "bohatera" też dlatego gdyż moimi pierwszymi nickami był zawsze Victor ze względu na imię a ViktoReznov jest już oryginalniejszy i jeżdżą po mnie "Russian cheater" szczególnie w CoD'zie który może i jest grywalny ale komercja jeszcze większa.
Nie offtopuj.
*Gwozdek