Już niedługo wielki konkurs pod tytułem znanym już wam :)
W tym konkursie a raczej turnieju, waszym zadaniem będzie odpowiedzenie na 15 pytań.
Z tym że regułą będzie kto pierwszy ten lepszy a na odpowiedź będziecie mieli nie więcej jak minutę, i wziąć udział będą mogli tylko ci którzy mają Skype. Lecz nie będę was męczył rozmową przez mikro dlatego to się odbędzie na moim koncie se3apl w formie czatu ! Możecie już od dzisiaj dodawać mnie do znajomych na Skype, a w dniu którym odbędzie się konkurs i o którym zostaniecie poinformowani, dodam was do konferencji i zaczniemy zabawę. Pytań jak mówiłem będzie 15 i przygotowanych przeze mnie a zwycięzca wygra oryginał NFS Hot Pursuit na PC w wersji Polskiej.
Konkurs będzie jakoś w święta, ale po 24 grudnia a nie przed :)
Jakieś pytania, propozycje, sugestie ? pisać !
Porozmawiam jeszcze z Dominikiem gdyż możliwe że konkurs będzie na większą skalę.
A rozumie przez to że umieszczę news na naszej stronie co da szanse innym ale to nie jest pewne jeszcze. !
Pytania będą z mojej głowy na temat Need For Speed dlatego polecam znajomość każdej części !
Lista zapisanych osób:
- sebastianek
- Irson
- Radek11
- k_kuba
- lambatti
- Siekacz
- RiV
Zapisy przyjmuję tu w temacie...
Dzisiaj na jutro pewnie czekam bez strachu,
Wita mnie świt, witam go na luzaku,
Radości łzy i smutku pół na pół,
Cały czas życiu stawiam czoła bez strachu!
Ja się wpisuje na listę. Sprawdzę jaką mam i czy w ogóle jakąś wiedzę mam o NFSie :P
Mnie też wpisz, a co mi tam, nic nie trace, będzie zabawa :]
okej xD zgłaszam się..
ej a jak to będzie...15 pytań i kto jako pierwszy odpowie zdobywa pkt. ?? i kto ma najwięcej pkt. wygrywa ?
no zapisz ja tez sie sprawdze
No to i ja się zapisuje :P