1. Umiesz, zajmujesz się grafiką ?? od razu do lay'a to...
2. Jeszcze nic nie zrobiłeś i mamy Ci doradzać ?? zrób i powiemy co trzeba dorobić..
Poniekąd zgadzam się z opinią radka dodając pare groszy od siebie : belki mają rozpoczynać dany dział a nie , powinno wystawać tło poza belke , nie zapisuj w .jpg bo szpecisz jakość najlepiej w .png , mało zrobiłeś więc nie ma co do oceny , a jak sie bierzesz za layouty od razu no to powiem Ci , że z ciebie TOTAL HARDCORE , no bo trzeba postudiować coś jak logotypy czy sygnatury ( chociaż lepiej zaczynać od tego drugiego ) nie wróże ci kariery , ale skoro twoja wola to się męcz :D
Szpary między panelami są zdecydowanie za małe. Zresztą, wszystko wygląda cholernie szaro. Na plus obrazek na topie. :-)
Powiedzcie mi jeszcze co jeszcze wiecej musze zrobić zeby zrobić z tego szablon ogólnie ???
Porobić panele wszystkie potrzebne, nagłówki itp., bo aktualnie zrobiłeś mniej niż połowę wszystkiego. I potem pociąć i zakodować oczywiście.
ps. Chcesz topa do stronki z GTA? Podaj mi wymiary na PW.
Za bardzo cie hejtowałem :D , ok no więc zaakcentuj ciekawie jakoś to poszczególnych paneli tak aby zwróciło to uwagę osoby która w pewien sposób ,,podziwia" czyjąś pracę , nie wiem czy tylko u mnie , czy w ogóle , ale w ciemnych belkach są pixele gradientu i to nie estetytcznie wygląda.Ogólem mówiąc rób dalej , bo widze , że coś z tego będzie jeśli temu podołasz to i może ogarniesz podstawy webdesignu keep it up ! Dodam jeszcze , że mała różnorodność kolorów ale poza tym to sie ciekawie zapowiada
Temat zamykam, bo jest temat o layoutach, a bałagan na forum się robi.