Witam serdecznie wszystkich użytkowników. Jestem nowy, wcześniej byłem aktywnym użytkownikiem na konkurencyjnej stronie o tej tematyce, ale nie będę podawać jakiej lecz powiem, że pan Radon i Wert mnie znają : ) Sytuacja w jakiej znajdowała się tamta strona czyli brak aktywności administracji i długi czas oczekiwania na newsy sprawił, że za poleceniem Werta zarejestrowałem się tutaj. Liczę, że przyjmiecie mnie ciepło hehe. Pozdrawiam, Demi.
Nie każde ścienne dzieło jest wandalizmem... To jest moje życie, możesz mnie zamknąć, ale ja nigdy nie przestanę... bo oddany jestem tej sztuce...
O, witaj. :) Mam nadzieję, że zagościsz tu na dłużej.
Witaj. Przeczytaj regulamin i będzie git. :)
Witaj nowy użytkowniku tejże strony ; p
Widzę ze jesteś fanem JDM-u
O tak : ) No co do pozostania na dłużej to myślę, że chyba ta strona zastąpi mi tamtą... i liczę, że uda mi się osiągnąć taką aktywność jak tam : ]
Nie każde ścienne dzieło jest wandalizmem... To jest moje życie, możesz mnie zamknąć, ale ja nigdy nie przestanę... bo oddany jestem tej sztuce...
No witaj. Sam zrobiłeś sobie tą sygne i avka ?? :P powiem Ci że ramka jest nie potrzebna :P to tyle :D
hej
Posty zawierające mniej niż 1 zdanie będą traktowane pouczeniem i warnem.
Dzień doberek, prawdę mówiąc z tego samego powodu co Ty zarejestrowałem się tutaj. :P
Witamy i cieszymy się, że możemy zaoferować coś czego u konkurencji brak :) Zapraszam do aktywności, mamy dużo newsów, niezły Showroom, tylko forum prawie świeci pustkami, ale liczymy, że i to się zmieni :)
Witaj :)
Posty zawierające mniej niż 1 zdanie będą traktowane pouczeniem i warnem.
No to, żeby nie było pechowej 13 no to napiszę ten czternasty post: Witam jeszcze raz : ] Czas rozkręcić to forum, jak tylko będę miał pomysły na tematy i uzgodnię to z Pzero to będzie w czym pisać i wypowiadać się hehe. Pozdrawiam.
//Edit DeeW
Po kiego koguta napisałeś ten post? Pogoń za większą liczbą postów?
Siema . Widzę, że kolejny poważny użytkownik . Zobaczysz nie będziesz chciał wrócić na starą stronę . yyy . too chyba tyle . ; p
PSN: benek8
Origin: benek8