Witam, mam oto taki problem, że kiedy mam wyłączony HUD gra chodzi mi płynnie gdzieś 35-50FPS, a gdy mam włączony w ogóle do 40FPS nie dochodzi czyli skacze mi :(. Napiszcie mi o co chodzi.
Jak to jaka? Napisał w dziale Shift 2...
ps. DEEW - ty tym razem też nabiłeś, urozmaicając tylko mojego posta. :-)
Ale kiedy gram bez HUD'a to chodzi płynnie, zero zacięć, problem pojawia się kiedy włączę HUD'a tnie mi się gra wtedy, szybszy pokaz slajdów jest. Ustawienia detali to nie rozwiązanie :/
To nie wiem, może zapisz sobie save i zainstaluj od nowa grę, mógł wystąpić jakiś błąd przy pierwszej instalacji albo coś.
nie powiedział bym błąd gry save nic nie pomoga ja miałem tak z gta sa musiałem od nowa rypac wszystko
Według mnie problemem może być uszkodzony plik gry, który odpowiada za HUD. Teraz najważniejsze gra oryginał czy pirat?
Takie rzeczy się raczej przy oryginałach nie zdarzają... Sugeruję kupno oryginału. A jeżeli się mylę i posiadasz oryginał, to znaczy, że masz bardzo dziwny problem i proponuję sprawdzić, czy patch, który niedawno wyszedł to naprawi;)
O patchu nowym nie słyszałem, więc spróbuje go zainstalować. Wczoraj instalowałem nowe sterowniki do karty i tak 10FPS mam więcej.
A masz oryginała, czy pirata?
Ja miałem podobnie z Hot Pursuitem. Trzeba po prostu ściągnąć patcha optymalizującego grafikę, i będzie dobrze.