No to i ja się wypowiem. W końcu zdobyłem tą świetną gre ;d Najlepszy nfs jaki powstał. Wszystko super, widok z kasku, realistyka, trasy, tuning auta. Nie mam się do czego przyczepić.
Z tytułu moderatora pozwolę sobie odkopać temat. xD A tak na poważnie, to właśnie dzisiaj po raz pierwszy zagrałem w Shifta 2 i muszę Wam powiedzieć, że ta gra, to jest coś pięknego! Dopiero mam 5 poziom. Shift 2: Unleashed z pewnością jest grą wymagającą. Mimo, że niektóre wyścigi z klasy C są już nieco trudniejsze, to jakoś nie straciłem zapału po kilku porażkach. Ten tytuł naprawdę wciąga!
Nom :) Ja każdy wyścig przechodziłem nawet po 4-5 razy, aby zebrać all odznaki :D
Uwielbiam tą grę, świetna rozgrywka no i ten drift <3
Ja mam teraz zawody z Gittinem Jr. Za cholerkę nie mogę ukończyć tej ostatniej trasy, nawet w pierwszej trójce. ;/
Też nie mogłem. Po wielu próbach wygrałem Maksymalnie stuningowanym Shelby GT500.
Na razie do driftów używam Ford Shelby Terlingua, ale jeżeli możecie mi coś doradzić, to bardzo proszę. :)
Mazda RX-8 tego kolesia...:D nie pamiętam dokładnej nazwy :)
Vaughn Gittin Jr., jeśli chodzi o typka, Mazda RX-8 Team Need For Speed, jeśli chodzi o bryczkę. ;)