Witam wszystkich tak jak w temacie mam z zapisaniem gry w nfs shift 2 przedstawię wam wszystko od początku.Zaczęło się od tego zainstalowałem grę wszystko było ok zapisy się robiły normalnie pograłem 2 dni wczoraj jeszcze normalnie grałem dziś chcę odpalić grę a tutaj kariera od nowa więc postanowiłem spróbować usunąć save i spróbować od nowa zacząć grać i podczas ładowania 1 wyścigu testowego wyskakuje komunikat że nie można zapisać gry i i mogę próbować w nieskończoność.Przejrzałem cały internet i nie mogłem znaleźć pomocy w mojej sprawie z góry dziękuję za pomoc.Dodam jeszcze specyfikację mojego laptopa:
Windows 10 Home 64 bitowy
Procesor: Intel core i3 6100U
Grafika: Intel HD graphics 520
Ram: 4 gb
Spróbuj uruchamiać grę jako administrator ze skrótu np. z pulpitu. Usuń cały folder Shifta 2 w Dokumentach, tak żeby gra nie wczytała nawet ustawień gry.
Próbowałem jak usuwam folder to dalej nie mogę zapisać i folder sam się nie tworzy dodam że nfs shift 1 bez problemu się zapisywał i wgl a no i jako admin cały czas odpalam
A może tryb zgodności z Windows 7?
Również próbowałem nic to nie daje :/
To chyba została Ci tylko pomoc bezpośrednio z EA. Najlepiej jeśli zgłosisz problem na Pomocy Technicznej Origin i zaznaczysz tam opcję telefonu, tak żeby do Ciebie zadzwonili.