Witam, zarejestrowałem się na tym forum bo męczy mnie kilka kwestii do rozwiązania w tej grze a nie mogę znaleźć nigdzie w necie
Gram w NFS na xbox one mam już 50 poziom
Czy zna koś jakiś sposób na zdobycie misji driftu w westside i blackwood gdzie do zdobycia jest 65 tyś punktów a ja ścigam viperem na najlepszym poślizgu i nie mogę przejść a tylko te 2 akcje mi zostało do 100 % osiągnięć
Jedziesz prosto przy bandzie, schodzisz do środka, skręcasz w prawo do bandy i znowu do środka, w prawo i do środka. Na zakrętach nitro i wyrzucasz auto bliżej dalszej ścianki. Jak przekroczysz 150 km/h, to nie zrobisz normy. I jeszcze przed puentą proszę napisać ile aut się próbowało? Jeśli odpowiedź nie usatysfakcjonuje moderatora, to proszę zamknąć wątek. I pamiętaj, im bliżej bandy tym lepiej, to nie są czary. Jak Ci się uda stosując moje wskazówki, to napisz ile wyszło.
Ja nie miałem żadnych problemów z tymi misjami więc nie wiem co Ci powiedzieć xd Driftowałem Mazdą MX-5 i Nissanem 370Z i nie było problemów. Klepiesz gaz i auto samo się ślizga. Próbuj, próbuj i jeszcze raz próbuj. Jak nie będziesz dawał rady to mogę nagrać przejazd tych stref driftu.
No niestety próbuje wszystkimi sposobami i nie mogę, a tym bardziej jak te auta stoją na zakrętach, albo sie obije o barierki i mnożnik punktów mi spada, jak dobrze przejade to mam jakies 40-50 tys punktów do 65 daleko
no w końcu mi sie udało., sukcesem buło właśnie jazda mazda, a teraz mam inne pytanie : przy wyścigach jest żółty wykrzyknik o co w tym chodzi