Hej, mam parę pytań odnośnie tuningu. Nie wiem czy to ja jestem tępą dzidą i ten system z kartami jest niezrozumiały tylko dla mnie czy może faktycznie jest idiotyczny. Na innych forach czy filmikach w necie nie mogę nic znaleźć, wiec pytam tutaj. W każdym razie, mam nadzieje, że pomożecie mi to ogarnąć. Aktualnie jestem po misji z kradzieżą Lamborghini i Merca. Mam angielską wersje i niektóre moje sformułowania mogą się nie pokrywać z tymi w wersji polskiej, z góry przepraszam.
1. Czemu do jednego auta mogę kupić/wylosować części o ogólnej wartości np. od 1 do 3 (Chevy Pick-up) a w innych od 10 do 16 (Nissan GT-R)? Jak mam wtedy wbić 300 lvl. na Chevy?
2. Czemu kiedy jedna część np. o wartości 10 jest zastępowana inną np. o wartości 13 to zyskuję 6 pkt., a nie 3? Bonusy za markę nie są wtedy aktywne bo mam części różnych marek?
1. kupujesz po każdym poziomie od 1 aż do 18
2. level to nie wartość karty
Do auta z limitem 299 możesz zamontować karty poziomu 12 (6 kart o poziomie 12 daje 299 punktów).
Do auta z limitem 399 możesz zamontować karty poziomu 18 (6 kart o poziomie 18 daje 399 punktów).
Jeśli w aucie masz karty poziomu 1 to nie kupisz od razu 10 xd Auto trzeba ulepszać stopniowo.
Bonusy dostajesz kiedy zamontujesz min. 3 części danej firmy. Możesz robić kombinację z dwoma markami lub zamontować wszystkie karty jednej marki.
auta z limitem na 299 też da się zrobić na 399, tyle, że glitchem
jak to jest mozliwe ze ludzie z samochodami gorszej klasy i tak wyprzedzaja mnie gdy gram z mini online czesci 18 poziom z bonusami a oni i tak pedza jak rakieta ?
maja jakies lepsze czesci czy o co chodzi ??
Bonusy 1 firmy i mają lepsze Bonusy
Czyli najlepiej miec wszystko od jednej firmy ?
tak i polecam Outlaw do każdego typu
ma najważniejsze premie prędkość i nitro oraz najlepiej aby trafiły ci się bonusy na kartach nitro aby było 10/10 i przyspieszenie takie jest najlepsze połączenie