Cześć wszystkim, nazywam się Marcin, mam 15 lat i pochodzę z Warszawy. Moje zainteresowania to: motoryzacja, gry wyścigowe oraz rap. Postanowiłem dołączyć do waszego grona, ponieważ byłem już tu kilka razy, ale nawet nie założyłem konta tylko czytałem same forum. No i w sumie słyszałem, że jest tu fajna atmosfera, można się dużo dowiedzieć o NFS, pomoce itd. Lubię tuningować samochody, a z tego co wiem to tutaj można wstawiać swoje prace, więc ja na pewno będę coś wrzucał ;) I dodam jeszcze, że moim ulubionym nfs'em jest undercover, tak, wiem, większość ludzi nie lubi tej części, ale mi przypadła do gustu. Także jeszcze raz, cześć wszystkim! :D
Nie każ mi się ścigać z tobą w 6.3 amg
Cześć, bardzo nam miło :) A z Undercoverem nie jesteś sam - nie jest to moja ulubiona część, ale oceniam ją w miarę wysoko.
Cześć! Undercover wg mnie ma tylko skopane prowadzenie i optymalizację, ale fabuła, mapa, wyścigi, tuning są raczej spoko :)
Elo :D Wrzucaj do showroomu co tam zmalowałeś :D a ja od jakiegoś czasu przykładam się do powrotu do undercovera :p