Wygrałem cyfrówkę FIFY 18, ale z grą dzieje się coś bardzo dziwnego. Pierwszy raz uruchomilem grę i grałem dzisiaj z bracikiem na 2 pady. I po jakimś czasie meczu komputer przejmował kontrolę nad którąś z naszych drużyn albo nad obiema drużynami. Wtedy nic nie dało się zrobić, nie pojawiał się też slynny trójkącik nad głową piłkarza, który wskazywał na piłkarza, którym się poruszasz.
Ja grałem mocną drużyną, a on słabą, ale pomimo tego wciąż przegrywałem. Ale przecież to jest chore i niemożliwe, żeby gra calkowicie pozbawiła mnie kontroli, żebym miał wygrać czy coś. Rozegraliśmy z bratem 2 mecze tymi samymi zespołami i za każdym razem się to zdarzyło - raz pod koniec meczu, raz pod koniec I połowy.
Pierwszy raz z czymś takim się spotykam. Miejsca na dysku mam sporo. Co może być tego przyczyną? Macie jakieś pomysły? Jutro chce dzwonić na infolinię EA, może mi coś pomogą.
Dziwne... Dziwne... Spróbuj poszukać w ustawieniach czy nie ma czegoś regulującego poziom trudności, choć wydaje mi się nie możliwe by gra brała sprawę w swoje ręce :/ Choć mi np ostatnio jak dochodzi do otwartej walki w Assassin’s Creed Rogue to wyłącza mi się pad.