W jaki sposób mogę dodać Hondę S2000 w grze? Używałem Booster Pack'u ale odblokowało tylko Acure NSX i parę innych samochodów. Proszę o szybką odpowiedź, z góry dziękuję ;)
Booster pack i tym podobne metody to lipa, żeby faktycznie mieć wszystkie auta w grze trzeba znaleźć sejwa, na którym są wszystkie auta, niestety musisz szukać bo nie mamy takiego w downloadzie, ja swojego tez niestety posiałem :(
Dziwne, że po zainstalowaniu masz Acurę NSX, która jest zarezerwowana dla edycji kolekcjonerskiej zamiast S2000, która była zawarta w Boosterze. Albo nie masz po prostu plików do S2000...
Nie znajdę chyba takiego save'a :/// A nie ma innego sposobu?
Pliki do Hondy są w CARS więc nie wiem ;/
Może to odnośnie kodów SAAM-CE,SAAM-BP1,SAAM-BP2? Wszystkie wgrałem.
Zrobię reinstall i wgram tylko BP1 i BP2
Żeby mieć wszystkie samochody musisz mieć zainstalowany patch 1.1, Booster Pack (ten duet dodaje Hondę S2000) i trainer z kodem (dodaje 5 samochodów z EK).
A tak miałem się pytać o wersję gry, czy jest 1.1, ale miałem wątpliwości co do powiązań auto-wersja gry :p
A czy ma to coś do rzeczy jeżeli zainstalowałem SAAM-CE i SAAM-BP1, SAAM-BP2?
Jedno może wykluczać drugie?
No na to wygląda najwidoczniej, jak masz 1.0 to chyba nie będziesz miał S2K :/
Mam 1.1.. Tylko pytam czy jeżeli mam SAAM-CE to czy to nie wyklucza SAAM-BP2 w przypadku Hondy.
I jeszcze jedno, w jaki sposób mogę odinstalować SAAM-CE itd. Reinstall nie pomógł.
#Inventor89 dziękuję bardzo. Honda już jest w moim garażu :)