[movie=youtube]ieo0K0MRsoo[/movie]
Co myślicie? Według mnie może wyjść całkiem dobra gra. Jak podaje GRYOnline.pl - "gra nie ograniczy się do przedstawienia wyłącznie Starej Trylogii, zawierając zamiast tego bohaterów z różnych er", więc może być ciekawie.
Pozwolę sobie umieścić tekst który sformułowałem po obejrzeniu panelu na SW Celebration:
Battlefront 2 będzie opowiadał historię pewnej żołnierki należącej do Inferno Squad. Historia tej elitarnej jednostki imperium będzie opowiedziana również w książce "SW:B2 - Inferno Squad". Fabuła gry będzie toczyć się pomiędzy wybuchem 2 Gwiazdy Śmierci a Przebudzeniem Mocy. Mamy obserwować poczynania drużyny Inferno, chcącej pomścić śmierć Imperatora. Oprócz tego będzie dostępny multiplayer, obejmujący wszystkie ery znane z filmów. UWAGA: BĘDĄ KLASY! Więc najprawdopodobniej zniknie system gwiezdnych kart. Z tego co zrozumiałem z panelu na Star Wars Celebration będzie można też ulepszać pojazdy i bohaterów. Jak na razie z planet potwierdzone są Hoth, Endor, Camino i planeta pochodzenia głównej bohaterki. #autorskiTekst #GrzechuDziennikarz
Zapowiada się ciekawie, nawet podobno nie ma być Season Passa *wow*. Ale nie polecam chyba kupna pre-ordera, chyba lepiej poczekać do premiery by wiedzieć co i jak. No na pewno ep 1-3 nie będzie w single player, ten ma dotyczyć tylko i wyłącznie działalności Inferno Squad.
Ja system kart lubiłem, tylko był ten zgrzyt że się miał nijak do personalizacji stroju, który kanonicznie mógł być naderwany (szturmowiec uderzeniowy z pistoletem blasterowym i plecakiem skokowym - a w plecak skokowy byli wyposażeni jedynie jump trooperzy)
To prawda, złota zasada :)
You do not have access to view attachments
W ogóle tak patrząc, mam wrażenie że EA Battlefront I był poligonem doświadczalnym połączonym ze zbiórką pieniędzy na II część, bo nie potrafię sobie inaczej wytłumaczyć po co powstała jedynka.