Witam, w SB ktoś (ten ktoś to Inventer :D) zarzucił pomysłem by dyskusję na temat tego, co z UG2 wycięto, przenieść na forum, zatem zapraszam do rozmowy, piszcie co o tym wiecie, jakie ploty słyszeliście nt. tego, co do finalnej gry nie trafiło a trafić z początkowych założeń miało.
Historyjkę z felgami raczej każdy znać powinien, głównie dlatego, że na SB toczyła się na ten temat dyskusja ale dla nie wtajemniczonych - w wyniku błędu gry, bądź celowego działania twórców, do gry nie trafiła marka felg Oasis oraz Advan. O ile jeszcze Oasis to najpewniej błąd tak Advan sądzę, że celowo nie dodano ich do gry. Co do Oasis - dlaczego być może błąd? Zdawać by się mogło, że dlatego, gdyż z samymi felgami tej marki mamy w grze doczynienia, jednak tylko raz na cały czas trwania rozgrywki, za wygranie określonych OutRunów w strefie dostajemy zaproszenie do wyboru unikalnych felg. Można zainstalować je raz, po zmianie na inne będą już niedostępne.
Jak wyglądają? Cóż, Oasisy wyglądem i stylem przypominają nie jako felgi marki Lexani lub Gianelle. Advany natomiast, o których nie wiadomo wiele (lub ja nie wiem, dlatego też powstaje ten temat, by podyskutować, wymienić sie wiedzą i informacjami) są najprawdopodobniej dwa ich modele, bliźniaczo podobnych do felg Hurry oraz MP3 marki König.
Tym dłuższym wprowadzeniem zapraszam wszystkich zainteresowanych do dyskusji. :)
Miłego oglądania.
[movie=youtube]xJ_K6c0jMBM[/movie]