To tak... Pobrałem NFS World Offline. Wszystko idzie dobrze, mam Pythona, Javę, itp. Ale gdy chcę się gdzieś ruszyć autem to ono nie reaguje. Nie wiem już co robić.
Proszę o pomoc.
Próbowałeś zarówno WSAD jak i strzałki? Masz podłączony jakiś inny kontroler?
Próbowałem WSAD i strzałki. Pada, ani nic innego nie mam.
Sprawdź czy gra wogólę wygrywa przyciski w tym przypadku strzałki wejdź do garażu i spróbuj obracać kamee za pomocą strzałek
Niestety nie mogę :/ Tak jakby w ogóle w tej grze sterowania nie było
Spróbuj ustawić koligację procesu Worlda w menadżerze zadań tak, aby wykorzystywał maksymalnie dwa pierwsze rdzenie procesora.
Tak rozumiem, tylko ja mam laptopa, a on ma chyba tylko jeden rdzeń ;/ Nie dawno miałem takiego "buga" który powodował że gdy włączałem komputer miałem czarny ekran i kursor. Wtedy to radziłem sobie przez Menadżer Zadań. Po ok. 30 min włączał się pulpit itp. Tak jakby po tym czasie komputer się włączał. Wracając do czarnego ekranu... Gdy wchodziłem w owego Worlda tam wszystko działa tylko wtedy gdy ten ekran był czarny! Gdy wyłączyłem Worlda i ponownie w niego wszedłem, gdy pulpit już był, nic nie działało tak jak teraz. Nie wiem czy to ma jakiś związek z tym wszystkim, no ale... Wiem trochę chaotycznie :D
Jeden rdzeń? Podaj model laptopa lub dokładną specyfikację.
Lenovo G580 Jednak ma 4 rdzenie XD