[movie=youtube]_1hj4kEvuvw[/movie]
Oficjalnie zapowiedziano nowego DiRTa, premiera w czerwcu.
Gra ma stanowić coś pomiędzy przystępnością DiRTów 2 i 3 a symulacyjnym DiRTem Rally.
Poza tradycyjnymi rajdami nadal będziemy mieć rally cross, różnego rodzaju buggy i ciężarówki, usprawniony ma zostać system zniszczeń (wróci naprawa samochodu między os-ami), nowość stanowić ma system tworzenia własnych tras.
Dorzucam artwork, który może być w przyszłości okładką i przykładowego screena :)
Co sądzicie?
You do not have access to view attachments
weź ręcznik jakiś daj bo mokro
EDIT: Ze screenów wygląda baaardzo zacnie, ale co do modelu jazdy - chciałbym żeby zrobili to tak jak jest w F1 2016 - nie jest full symulator, czyli można się pobawić na padzie, ale kierownicą można dorównać bądź być lepszym od padowców. Wtedy będzie idealnie imo.
Hmm, ciekawe jak będzie. A artwork zacny :P mam nadzieję że będzie lepszy od D3 i conajmniej taki jak Rally :)
Też chciałbym raczej tylko współczesne rajdy, bo strasznie mnie irytuję jak muszę jeździć 50-letnim autem. xD
Na pewno będą perełki z lat 60 itd jak w pozostałych częściach serii. I dobrze wg mnie, bo same nowe samochody to nie wszystko. Będzie też Peugeot 205 w "nie B-grupowej specyfikacji" <3
Po stylistyce logo widzę ukłon w stronę pierwszego DiRT'a :) Cieszy mnie też widok EVO VI, będą rajdówki z najlepszych czasów tego sportu! <3 Te nowe samochody bez duszy kompletnie mnie nie interesują. Jak postawią prawie na same rajdy, dadzą jakąś fajną karierę i klimat to ta gra będzie perfekt.